Letöltés könyv Vérrel írt igéretek pdf, epub és mobi

By | 2019-12-30

Brian McClellan - Vérrel írt igéretek

Letöltés könyvet Vérrel írt igéretek pdf, epub és mobi

Vérrel írt igéretek.pdf
Vérrel írt igéretek.epub
Vérrel írt igéretek.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Vérrel írt igéretek.pdf, Vérrel írt igéretek.epub. Vérrel írt igéretek.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Vérrel írt igéretek pdf, epub, mobi

Töltse le a Vérrel írt igéretek könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Vérrel írt igéretek könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Vérrel írt igéretek pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Vérrel írt igéretek könyvet.

Miről szól Vérrel írt igéretek könyv?

Vérrel írt igéretek leírása

"„A királyok kora lejárt – és én fojtottam vérbe.”
Tamás tábornagy királyellenes puccsa korrupt arisztokratákat küldött a guillotine alá, és éhezőket juttatott kenyérhez. Egyúttal azonban háborút provokált a Kilenc Nemzetekkel, és belső támadásokat a királyhű fanatikusok részéről. Közben Tamás állítólagos szövetségesei, az Egyház, a munkások szakszervezete és a zsoldoscsapatok között kapzsi hatalmi harcok törnek ki.

Kifogyva a lehetőségekből, Tamás saját félelmetes lőpormágusi képességei mellett csak kevés bizalmasára támaszkodhat. Közülük leginkább saját elhidegült fiára, a megkeseredett Tánielre, aki  briliáns lövész és lőpormágus,  és Adamatra, egy nyugdíjazott rendőrfelügyelőre, akinek hűségét zsarolással teszik próbára.

A  külső és belső ellenség szorításában vergődve, felerősödnek a rémült suttogások pusztításról és halálról, és a földre visszatérő egykori istenekről. Persze, ezek csupán babonás vén parasztok legendái – modern, tanult emberek már nem hisznek az ilyesmiben. Pedig talán jobban tennék…"

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Fantasy":

Leave a Reply