Letöltés könyv Verj át, ha tudsz pdf, epub és mobi

By | 2019-12-26

Pamela Meyer - Verj át, ha tudsz

Letöltés könyvet Verj át, ha tudsz pdf, epub és mobi

 • 21. Század Kiadó
 • Tudományos könyvek
 • 320 oldal
 • Kötés: kartonált
 • ISBN: 9786155373428
 • Cikkszám: 1031476
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:

Verj át, ha tudsz.pdf
Verj át, ha tudsz.epub
Verj át, ha tudsz.mobi

A könyv letöltésének részletei

 • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
 • Fájlnév: Verj át, ha tudsz.pdf, Verj át, ha tudsz.epub. Verj át, ha tudsz.mobi
 • Feltételek: ingyen
 • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Verj át, ha tudsz pdf, epub, mobi

Töltse le a Verj át, ha tudsz könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Verj át, ha tudsz könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Verj át, ha tudsz pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Verj át, ha tudsz könyvet.

Miről szól Verj át, ha tudsz könyv?

Verj át, ha tudsz leírása

Ismerőseink, családtagjaink, kollégáink, a vállalati értékesítők – egy szóval gyakorlatilag mindenki – egyfolytában hazudik nekünk. Egyikünknek sincs immunitása a ránk zúduló hazugságok ellen, úgyhogy mindannyian a csalás áldozatai vagyunk. A témát egymástól függetlenül vizsgáló kutatók jutottak ugyanarra az eredményre: az átlagembert minden áldott nap közel 200 alkalommal traktálják valami valótlansággal.

Most végre létrejött valami, ami a védelmünkre lehet. A Verj át, ha tudsz! három különböző elméletből és gyakorlatból – az arckifejezések helyes értelmezéséből, a kihallgatási technikák alkalmazásából és a hazugságvizsgáló kutatások átfogó összehasonlításából – hoz létre új diszciplínát, kifejezetten azzal a céllal, hogy megtanítsa az üzleti élet szereplőit arra, miként lehet a leghatékonyabban felderíteni a csalást, és ezáltal képessé tegye őket arra, hogy a rejtett háttér információk birtokában hozhassák meg fontos üzleti döntéseiket és vághassanak bele sorsdöntő tranzakciók lebonyolításába.

Ennek az új tudománynak a metódusait használja a gyakorlatban is az amerikai üzleti élet nem egy jól ismert alakja, elszántan arra, hogy végképp kiirtsa a nagy kockázattal járó üzleti tranzakciókból a hazugság elemeit. Hosszú évek teltek el, mire a Verj át, ha tudsz! végre közkinccsé tette az igazgatósági irodákban, a vezetői értekezleteken, az állásinterjúkon, a jogi eljárásokban és az üzleti tárgyalásokon is a korábban csak a hírszerzői körökben, a rendőr akadémiákon és az egyetemi tanszékek eldugott kutatásaiban jelenlévő, szétszórtan fellelhető tudást. Mi van a könyvben?Tanuljon olyan titkos kommunikációs technikákat, amelyek a közelmúltig csak egy maroknyi kutató, kihallgató tiszt és operatív hírszerző előtt voltak ismertek!

A Verj át, ha tudsz!-ból megtudható, mi az ami ott van minden üzleti megbeszélésen, minden állásinterjú során, minden tárgyaláson az ön orra előtt, és amit mégsem vett eddig soha észre:- Az a tíz életveszélyes arckifejezés, amelyet jobb, ha megtanul felfedezni üzleti és társasági kapcsolataiban.

Az a tíz perdöntő kérdés, amellyel bárkit rábírhat, hogy elmondja önnek az igazságot. Megtanulja, miképpen szúrja ki és fojtsa el csírájában egy viszonylag egyszerű, ötlépcsős módszer segítségével a szinte minden fontos üzleti tárgyaláson és interjúban előbukkanó hazugságokat. Megtanul felismerni több tucat olyan arckifejezést és testtartást, amelynek láttán jobb, ha harmadfokú készültségbe helyezi magát. Füle megtanulja, miképpen ismerheti fel azokat a szófordulatokat és frázisokat, amelyek beszédes jeleiből megkülönböztethető a csalárd beszéd az igazmondástól.

Végül megtudja azt is, miképpen vegye körül magát olyan megbízható tanácsadókkal, akik garantálhatják önnek a sikert.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Tudományos könyvek":

Leave a Reply