Letöltés könyv Varrjunk okostokot! pdf, epub és mobi

By | 2019-12-31

Cecilia Hanselmann - Varrjunk okostokot!

Letöltés könyvet Varrjunk okostokot! pdf, epub és mobi

Varrjunk okostokot!.pdf
Varrjunk okostokot!.epub
Varrjunk okostokot!.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Varrjunk okostokot!.pdf, Varrjunk okostokot!.epub. Varrjunk okostokot!.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Varrjunk okostokot! pdf, epub, mobi

Töltse le a Varrjunk okostokot! könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Varrjunk okostokot! könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Varrjunk okostokot! pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Varrjunk okostokot! könyvet.

Miről szól Varrjunk okostokot! könyv?

Varrjunk okostokot! leírása

Manapság szinte mindenkinek van már okostelefonja, sokaknak táblagépe vagy-olvasója is. Mivel maguk a készülékek nem igazán egyediek, egy különleges, kézzel készített tok egyénivé teheti őket. Ebben a könyvben a legkülönbözőbb védőtokokat felsorakoztató, tarka gyűjteményt mutatunk be. Itt mindenki megtalálja a kedvére való modellt. A retró, a romantikus, a kedves és a pimasz modellek egyaránt könnyen elkészíthetők. Adjunk készülékünknek egészen egyedi jelleget, vagy varrjunk néhány ügyes fogással kedves ajándékot szeretteinknek.
A tartalomból:
Alapvető tudnivalókAlapismeretekA szükséges eszközökKis varrólexikon
Mókás okostokokCseppÓdon eleganciaMacskazeneKincsRetró modellSzörnyecskeTangramMosómedveRókaKötelező mutatvány bajuszkedvelőknek!Az úriemberBajuszKütyük retróőrülteknekRégi iskolaRetró fényképezőgépVitorlát fel!VasmacskaHahó, a tenger!

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Hobbi, szabadidő":

Leave a Reply