Letöltés könyv Városi legendák pdf, epub és mobi

By | 2019-12-23

Tasnádi Emese - Városi legendák

Letöltés könyvet Városi legendák pdf, epub és mobi

Városi legendák.pdf
Városi legendák.epub
Városi legendák.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Városi legendák.pdf, Városi legendák.epub. Városi legendák.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Városi legendák pdf, epub, mobi

Töltse le a Városi legendák könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Városi legendák könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Városi legendák pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Városi legendák könyvet.

Miről szól Városi legendák könyv?

Városi legendák leírása

Azt mondják, a vasútállomáson találkozhatsz a krumplifejű masinisztával, és képzeld, a szökőkútban egy szörny, az állatkertben az elefánt mellett egy telefánk, a toronyórában pedig egy szellem lakik. Micsoda város ez! És micsoda történetei vannak!A városi legendák humoros, frappáns történetei nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek fantáziáját is beindítják. Tasnádi Emese nyolc meséből fűzte össze ezt a legendáriumot, amely P. Szathmáry István rajzaival válik teljessé: igazi nyelvi csemege és humoros mesefüzér az iskolás korosztálynak.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Gyermek és ifjúsági":

Leave a Reply