Letöltés könyv Valis + Kizökkent idő – könyvcsomag pdf, epub és mobi

By | 2019-12-20

Philip K. Dick - Valis + Kizökkent idő - könyvcsomag

Letöltés könyvet Valis + Kizökkent idő – könyvcsomag pdf, epub és mobi

Valis + Kizökkent idő – könyvcsomag.pdf
Valis + Kizökkent idő – könyvcsomag.epub
Valis + Kizökkent idő – könyvcsomag.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Valis + Kizökkent idő – könyvcsomag.pdf, Valis + Kizökkent idő – könyvcsomag.epub. Valis + Kizökkent idő – könyvcsomag.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Valis + Kizökkent idő – könyvcsomag pdf, epub, mobi

Töltse le a Valis + Kizökkent idő – könyvcsomag könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Valis + Kizökkent idő – könyvcsomag könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Valis + Kizökkent idő – könyvcsomag pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Valis + Kizökkent idő – könyvcsomag könyvet.

Miről szól Valis + Kizökkent idő – könyvcsomag könyv?

Valis + Kizökkent idő – könyvcsomag leírása

A csomag az alábbi köteteket tartalmazza:

Valis

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Horselover Fat számára minden a rózsaszín fénnyel kezdődött, az isteni jelenéssel, amely VALIS-nak hívta magát. A valóság szövete széthasadt, és a világba áramló információ kételyeket és kérdéseket hozott magával. Horselover Fat pedig nem nyugszik addig, amíg ezekre a kérdésekre választ nem kap.

Félig önéletrajz, félig fikció. Félig science-fiction, félig szépirodalom. Félig lélektani regény, félig metafizikai értekezés. Válaszok keresése olyan kérdésekre, melyeket talán jobb lenne nem feltenni. A VALIS teológiai detektívregény, ahol Isten egyszerre játssza az eltűnt személy és a tökéletes bűntény elkövetőjének szerepét.

 

Kizökkent idő

Volt már olyan érzésed, hogy a világon minden körülötted forog?

1959-et írunk. Ragle Gumm egy álmos, amerikai kisvárosban lakik, és abból él, hogy mindennap megfejti és beküldi kedvenc napilapja rejtvényét. Egyedülálló tehetségének köszönhetően ő az első számú versenyző a "Hol lesz legközelebb a kis zöld emberke?" című játékban.

Egy nap az a nyugtalanító érzése támad, hogy valami nagyon nincs rendben a világgal. Mintha minden körülötte forogna. Vajon kik azok, akik minden lépését figyelik? Miért olyan fontos számukra, hogy ne tudja elhagyni a várost? És mit csinál ő valójában, amikor naponta megtippeli, hogy "Hol lesz legközelebb a kis zöld emberke?" A világ lassan kezd darabokra hullani, és Ragle Gumm mindent elkövet, hogy megtalálja a valóságot. Bármi is legyen az.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Sci-fi":

Leave a Reply