Letöltés könyv Vadászok szakácskönyve pdf, epub és mobi

By | 2019-12-26

Jake Eastham - Vadászok szakácskönyve

Letöltés könyvet Vadászok szakácskönyve pdf, epub és mobi

 • Scolar Kiadó Kft.
 • Gasztronómia
 • 256 oldal
 • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
 • ISBN: 9789632442815
 • Cikkszám: 1019336
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:
 • Méret: 240 x 350

Vadászok szakácskönyve.pdf
Vadászok szakácskönyve.epub
Vadászok szakácskönyve.mobi

A könyv letöltésének részletei

 • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
 • Fájlnév: Vadászok szakácskönyve.pdf, Vadászok szakácskönyve.epub. Vadászok szakácskönyve.mobi
 • Feltételek: ingyen
 • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Vadászok szakácskönyve pdf, epub, mobi

Töltse le a Vadászok szakácskönyve könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Vadászok szakácskönyve könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Vadászok szakácskönyve pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Vadászok szakácskönyve könyvet.

Miről szól Vadászok szakácskönyve könyv?

Vadászok szakácskönyve leírása

A vadászat élvezete és a sikeres vadászat felett érzett öröm a legősibb emberi tapasztalatok közé tartoznak. Amikor a mezőn, a lápvidéken, a hegyekben vagy az erdőben töltünk egy napot, és szedret gyűjtünk, vagy éppen egy szarvasbikát próbálunk becserkészni, valójában a természet iránti tiszteletünket és megbecsülésünket fejezzük ki. A vadászatnak egyaránt része az állatok megfigyelése, a környezet tanulmányozása, és végül a zsákmány elejtése.

Ez a könyv részletesen bemutatja, hogyan készítsük elő, miként süssük-főzzük meg a vadhúst, legyen szó egy fáradságos vadászat trófeájáról vagy a kereskedőnél frissen vásárolt alapanyagokról. A könyvben kitérünk a tollas vadfajokra, köztük a vízi szárnyasokra, a kisebb emlősökre, a nemes vadakra, valamint a vaddisznóra és a vadkecskére. Az illusztrációk végigvezetnek a feldolgozás és előkészítés folyamatán, akár egészben akarunk megsütni egy madarat, akár fogolymellet szeretnénk megtölteni, vagy ha vadcombot kell csontoznunk, esetleg vaddisznóoldalast megtisztítanunk. Számos tanácsot kapunk, hogyan tároljuk, pihentessük és készítsük el a vadhúst, illetve hogy milyen fűszerek és köretek illenek az ízletes vadételekhez.

A kötetben található több mint 75 ínycsiklandó ételrecept között előfordulnak hagyományos és modern szellemben elkészített fogások is. A híres klasszikus vadételek – mint a sült fogoly karamellizált körtével, a tárkonyos fácánsült vagy a nyúlpörkölt – jól megférnek olyan modern ételekkel, mint a sáfrányos vaddisznó csicseriborsóval vagy a kecskemuszaka. A legtöbb étel a szabadban is elkészíthető. A recepteket őgy válogattuk össze, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót, legyen akár gyakorlott szakács, akár kezdő kukta.

Gyakorlati útmutató a vízi szárnyasok, a kisebb és nagyobb emlősök, többek közt a nyől, az őz, a szarvas, a vaddisznó és a vadkecske megtisztításához, szétbontásához és sütéséhez.

Értékes olvasnivaló a vadásznak, aki nem csupán sportból, hanem a húsért is vadászik, illetve bárkinek, aki a vadhús elkészítéséhez keres ötleteket. Világos útmutató a vadfajok tisztításához, zsigereléséhez és darabolásához.

Nemzetközi vadételreceptek mesés gyűjteménye olyan hagyományos receptekkel, mint a vörösboros szarvasragu, a narancsos sült kacsa, és új variációkkal, mint rozmaringos vaddisznósaslik vagy szabadban sült nyúlpaella.

Szabadtéri sütéshez, tábortűzhöz alakított receptek sora.

A több mint 1000 bámulatos fénykép hűen mutatja be a vadászat örömeit, a vad előkészítésének lényeges lépéseit és az ínycsiklandó vadételeket.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Gasztronómia":

Leave a Reply