Letöltés könyv Tűztrónus – A Kane krónikák 2. pdf, epub és mobi

By | 2019-12-20

Rick Riordan - Tűztrónus - A Kane krónikák 2.

Letöltés könyvet Tűztrónus – A Kane krónikák 2. pdf, epub és mobi

Tűztrónus – A Kane krónikák 2..pdf
Tűztrónus – A Kane krónikák 2..epub
Tűztrónus – A Kane krónikák 2..mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Tűztrónus – A Kane krónikák 2..pdf, Tűztrónus – A Kane krónikák 2..epub. Tűztrónus – A Kane krónikák 2..mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Tűztrónus – A Kane krónikák 2. pdf, epub, mobi

Töltse le a Tűztrónus – A Kane krónikák 2. könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Tűztrónus – A Kane krónikák 2. könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Tűztrónus – A Kane krónikák 2. pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Tűztrónus – A Kane krónikák 2. könyvet.

Miről szól Tűztrónus – A Kane krónikák 2. könyv?

Tűztrónus – A Kane krónikák 2. leírása

Az ókori Egyiptom istenei rászabadultak a mai világra, és azóta Carter Kane és a húga, Sadie komoly bajba került. Az Élet Házának leszármazottaiként a Kane testvérek rendelkeznek bizonyos képességekkel.

Ám most az eddig legnagyobb ellenségük – Apóphisz, a káosz kígyója – arra készül, hogy kitörjön börtönéből. Ha a gyerekek nem akadályozzák meg ebben, vége lesz a világnak.

Hogy esélyük legyen legyőzni a káoszt, a testvéreknek fel kell ébreszteniük Rét, a napistent, ehhez fogható varázslatra azonban eddig soha egyetlen mágus sem volt képes.

Először meg kell találniuk Ré könyvének három darabját a világ különböző pontjain, hogy megtanulhassák a bennük szereplő varázslatokat. Amúgy említettük már, hogy senki sem tudja pontosan, hol lehet Ré?

Vesd bele magad az új kalandokba!

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Fantasy":

Leave a Reply