Letöltés könyv Tűzközelben pdf, epub és mobi

By | 2019-12-20

Gerald Seymour - Tűzközelben

Letöltés könyvet Tűzközelben pdf, epub és mobi

Tűzközelben.pdf
Tűzközelben.epub
Tűzközelben.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Tűzközelben.pdf, Tűzközelben.epub. Tűzközelben.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Tűzközelben pdf, epub, mobi

Töltse le a Tűzközelben könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Tűzközelben könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Tűzközelben pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Tűzközelben könyvet.

Miről szól Tűzközelben könyv?

Tűzközelben leírása

Két könyörtelen férfi és egy ártatlan nő egy halálos játszmában. Mario Ruggerio, a szicíliai maffia feje. Ravasz és kegyetlen férfi. Ellenségeit nem kímélte, véres áldozatok árán építette fel birodalmát.
Axel Moen, szövetségi ügynök. Megesküdött, hogy kézre keríti a maffiózót. Nem riad vissza semmitől, és nem érdekli, ki fizeti meg az árát. Megtalálta az utat a családba: Charlotte Parsons, a korábbi bébiszitter – ő lesz a tökéletes csali a kegyetlen játékban.

A hazugság, csalódás és sötét politikai üzelmek hálójában Charlotte ráébred, hogy senkiben sem bízhat. Csak saját magára számíthat: ösztönei és bátorsága mentheti meg az életét. Túl közel van a tűzhöz.
Ha hibázik, meghal…

„Friss, feszes és aktuális – stílusos szerző” – Observer

„Seymour regényei nemcsak izgalmas, minden pillanatukban pörgő krimik, de mindig tanulhatunk is valamit” – Birmingham Press

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Termékeink":

Leave a Reply