Letöltés könyv Túl közel hozzád pdf, epub és mobi

By | 2019-12-30

Karina Halle - Túl közel hozzád

Letöltés könyvet Túl közel hozzád pdf, epub és mobi

Túl közel hozzád.pdf
Túl közel hozzád.epub
Túl közel hozzád.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Túl közel hozzád.pdf, Túl közel hozzád.epub. Túl közel hozzád.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Túl közel hozzád pdf, epub, mobi

Töltse le a Túl közel hozzád könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Túl közel hozzád könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Túl közel hozzád pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Túl közel hozzád könyvet.

Miről szól Túl közel hozzád könyv?

Túl közel hozzád leírása

***NEW YORK TIMES és USA Today bestseller szerző***

„Tinédzserként találkoztam először William McAlisterrel. Jóképű férfi volt, gyönyörű feleséggel. Mr. McAlister akkoriban lett édesapám partnere a cégében, és csak úgy lubickolt a sikerben. Elbűvölő személyiség volt, de nem láttam benne többet, mint egy jó családi barátot.

10 évvel később: 25 éves vagyok, egyedülálló anyaként nevelem a hétéves kisfiam. Elkövettem néhány hibát, melyeket igyekszem most rendbe hozni. Megküzdöttem a démonjaimmal, de most új életet kezdek Vancouverben. Mindenki megérdemel egy második esélyt.

Ügyvezető igazgatóként kezdtem el dolgozni az apám vállalatánál. Már az első napomon tudtam, hogy ígéretes jövő áll előttem. Míg meg nem pillantottam Will McAlistert.

Elvált, de ugyanolyan kifinomult maradt, mint ahogyan az emlékeimben élt. Willt már nem úgy láttam, mint apám egy barátját, már sokkal többet jelentett számomra. Sok idő telt el, mióta nem láttuk egymást. Árasztja magából a magabiztosságot és az erős szexualitást. Magas, férfias, vasalt öltöny, erős, csábító tekintet. Teljesen odalettem érte.

A zaklatottságom nem segít a helyzeten, nehéz magamat távol tartanom az irodájától, amire folyamatosan rálátok. Túl sok ügyön dolgozunk együtt.

Ez csak egy ártalmatlan vonzalom lenne? Egy ártatlan fantázia arról, hogyan szeretkeznék vele az íróasztalon?

Esélyem sem lehet nála, hiszen ő az apám legjobb barátja, üzleti partnere és a főnököm.

Igaz?

Tévedés.”

Karina Halle nagy sikerű Túl közel hozzád című romantikus könyve egy erőteljes történet, mely után újra hinni fogsz a szerelemben.

"Nem lehet letenni" Hypable blog

"Nagyon-nagyon élveztem" Dirty Girl Romance

"Ez a könyv fantasztikus" Moonlight Gleam

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Regény":

Leave a Reply