Letöltés könyv Tiltott gyümölcs pdf, epub és mobi

By | 2019-12-23

Jojo Moyes - Tiltott gyümölcs

Letöltés könyvet Tiltott gyümölcs pdf, epub és mobi

Tiltott gyümölcs.pdf
Tiltott gyümölcs.epub
Tiltott gyümölcs.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Tiltott gyümölcs.pdf, Tiltott gyümölcs.epub. Tiltott gyümölcs.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Tiltott gyümölcs pdf, epub, mobi

Töltse le a Tiltott gyümölcs könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Tiltott gyümölcs könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Tiltott gyümölcs pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Tiltott gyümölcs könyvet.

Miről szól Tiltott gyümölcs könyv?

Tiltott gyümölcs leírása

Merham takaros tengerparti település az 1950-es évek Angliájában. Olyasforma város, ahol mindenki tudja, hol a helye, aki pedig nem, azt nyomban helyre teszik. A néhány éve London bombázása elől ide menekített Lottie a tiszteletreméltó Holdenékhoz került. A család befogadta, így a háború után is velük maradt, náluk nevelkedik. Imádja a várost, nem úgy, mint Holdenék lánya, Celia, akit bosszant a helyiek kisszerűsége. A lányok számára tiltott gyümölcs szinte minden: a vidám társaság, a divatos öltözködés, a nevetés, a fiúk – minden, ami megédesítené az életet a kisváros álszent légkörében. Amikor egy csapat bohém költözik be a lakatlan tengerparti házba, az Árkádiába, a lányokat igencsak vonzzák az újabb tiltott gyümölcsök, a művészet, a szabadság és a szabadosság kísértései. Az új lakók érkezése olyan események láncolatát indítja el, amelyeknek múlhatatlan és tragikus következményei lesznek. Ám mindez csupán a kezdet. Mintegy ötven esztendő múltán az Árkádia ismét életre kel, és lakói ismét viharos érzelmeket korbácsolnak fel.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Regény":

Leave a Reply