Letöltés könyv Tiéd az életem pdf, epub és mobi

By | 2019-12-30

Sara Rattaro - Tiéd az életem

Letöltés könyvet Tiéd az életem pdf, epub és mobi

Tiéd az életem.pdf
Tiéd az életem.epub
Tiéd az életem.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Tiéd az életem.pdf, Tiéd az életem.epub. Tiéd az életem.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Tiéd az életem pdf, epub, mobi

Töltse le a Tiéd az életem könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Tiéd az életem könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Tiéd az életem pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Tiéd az életem könyvet.

Miről szól Tiéd az életem könyv?

Tiéd az életem leírása

Viola egy szép tavaszi napon hívást kap a férjétől, Carlótól. Lányukat, a gyönyörű, húszéves Angit autóbaleset érte. Viola a tragikus hírt éppen a szeretője karjaiban fekve kapja, majd a hajnali utcán az autóban a kórház felé végigpergeti az elmúlt hónapok eseményeit. Egy hazugságokkal, szenvedéllyel, megcsalással és bűnbánattal, haraggal és reménnyel teli időszak képei villannak fel. A kórházban kiderül, hogy a lánynak azonnali életmentő szervátültetésre van szüksége, és csak egy donor jöhet szóba: Viola.
A komoly hangvételű, Jodi Picoult és Cecelia Ahern olvasóihoz szóló regény immár világsiker.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Regény":

Leave a Reply