Letöltés könyv Szerelmem, Sanghaj pdf, epub és mobi

By | 2019-12-27

Sóvári Mónika - Szerelmem, Sanghaj

Letöltés könyvet Szerelmem, Sanghaj pdf, epub és mobi

Szerelmem, Sanghaj.pdf
Szerelmem, Sanghaj.epub
Szerelmem, Sanghaj.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Szerelmem, Sanghaj.pdf, Szerelmem, Sanghaj.epub. Szerelmem, Sanghaj.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Szerelmem, Sanghaj pdf, epub, mobi

Töltse le a Szerelmem, Sanghaj könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Szerelmem, Sanghaj könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Szerelmem, Sanghaj pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Szerelmem, Sanghaj könyvet.

Miről szól Szerelmem, Sanghaj könyv?

Szerelmem, Sanghaj leírása

Búcsúzóul, visszanéztem Sanghajra. Semmit sem változott, mióta idejöttem. Az emberek tömött sorokban lépkedtek a járdán, mellettük ócska biciklik hömpölyögtek, az autók megmerevedtek a dugóban. A szag is a régi volt: büdös, keserűen fanyar és ételszagú, de immár otthonos. Én változtam meg három év alatt, nem Sanghaj. Lehet valaki szerelmes egy városba? Erre a kérdésre még adható nemleges válasz. Lehet valaki szerelmes Sanghajba? Nos, aki elolvassa Sóvári Mónika első, élénk és vibráló színekkel festett, minden fejezetében magával ragadó regényét, már biztos abban, hogy erre a kérdésre az egyetlen helyes válasz: IGEN!

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Regény":

Leave a Reply