Letöltés könyv Szellem a fazékból – Gasztrotörténtek – második kiadás pdf, epub és mobi

By | 2019-12-23

Vinkó József - Szellem a fazékból - Gasztrotörténtek - második kiadás

Letöltés könyvet Szellem a fazékból – Gasztrotörténtek – második kiadás pdf, epub és mobi

 • Heti Válasz Kiadó
 • Gasztronómia
 • 240 oldal
 • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
 • ISBN: 9789639461468
 • Cikkszám: 1031407
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:

Szellem a fazékból – Gasztrotörténtek – második kiadás.pdf
Szellem a fazékból – Gasztrotörténtek – második kiadás.epub
Szellem a fazékból – Gasztrotörténtek – második kiadás.mobi

A könyv letöltésének részletei

 • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
 • Fájlnév: Szellem a fazékból – Gasztrotörténtek – második kiadás.pdf, Szellem a fazékból – Gasztrotörténtek – második kiadás.epub. Szellem a fazékból – Gasztrotörténtek – második kiadás.mobi
 • Feltételek: ingyen
 • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Szellem a fazékból – Gasztrotörténtek – második kiadás pdf, epub, mobi

Töltse le a Szellem a fazékból – Gasztrotörténtek – második kiadás könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Szellem a fazékból – Gasztrotörténtek – második kiadás könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Szellem a fazékból – Gasztrotörténtek – második kiadás pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Szellem a fazékból – Gasztrotörténtek – második kiadás könyvet.

Miről szól Szellem a fazékból – Gasztrotörténtek – második kiadás könyv?

Szellem a fazékból – Gasztrotörténtek – második kiadás leírása

Úgy lapozd ezt a könyvet, kedves Olvasó, mintha épp csak bekukkantottál volna a konyhába, ahová az illatok csalogattak. Kíváncsi vagy, mi fő a fazékban. Óvatosan emeld meg a fedőt, szimatolj be a sütőbe, kóstold meg a mártást, vigyázz, meg ne égesd a nyelved. A fedő alól most nem illatok szállnak feléd, hanem ínycsiklandó történetek. Remélem, ezeknek is van aromája, zamata. Mi a különbség gourmet és gourmand között? Ki írta le először a gasztronómia szót? Mikor nyílt az első étterem? Művészet-e a szakácsmesterség? Bűn-e a torkosság? Miért hívják a derelyét barátfülének? Hogy született a pezsgő? Van-e élet leves nélkül? Csípős-e Kádár kolbásza? Kell-e a halászlébe halvér? Milyen ital a maflás? Mit keres Einstein a konyhában? Mikor ettünk először paprikás tsirké-t? Miben sántikál Görhöny uram és Haluska koma? Miért lett rántott hús alakú az ország? Húsbavágó kérdések. Ha sikerült felcsigázni a fantáziádat, kedves Olvasó, akkor dörzsöld meg a fazekat a címlapon, ahogy Aladdin a rézlámpást. Óvatosan emeld meg a födőt, és a szellem kiszabadul a fazékból. Ne félj, nem gonosz dzsinn ez. Megkötött csomót nem tud megoldani, csukott ajtót nem tud kinyitni. A fazékba is bármikor visszazárhatod, csak be kell csuknod a könyvet. A Szellem a fazékból az ételek lelkéről szól. Ha megismerkedsz velük, jobban fogod szeretni őket. És jobban is fognak ízleni.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Gasztronómia":

Leave a Reply