Letöltés könyv Száz lépés a szeretet útján pdf, epub és mobi

By | 2019-12-23

Tatiosz - Száz lépés a szeretet útján

Letöltés könyvet Száz lépés a szeretet útján pdf, epub és mobi

Száz lépés a szeretet útján.pdf
Száz lépés a szeretet útján.epub
Száz lépés a szeretet útján.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Száz lépés a szeretet útján.pdf, Száz lépés a szeretet útján.epub. Száz lépés a szeretet útján.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Száz lépés a szeretet útján pdf, epub, mobi

Töltse le a Száz lépés a szeretet útján könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Száz lépés a szeretet útján könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Száz lépés a szeretet útján pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Száz lépés a szeretet útján könyvet.

Miről szól Száz lépés a szeretet útján könyv?

Száz lépés a szeretet útján leírása

„Miért száz lépés az út? – kérdezed. És én azt válaszolom: az a száz lépés mindössze egy. Célod az, hogy találkozz önmagaddal. És erre egyetlen nap alatt száz meg száz lehetőség kínálkozik. A száz lépés egyet jelent: téged, ahogy a világot látod; téged, ahogyan a világra figyelsz; téged, amit gondolsz, mondasz, teszel, vagy nem gondolsz, nem mondasz, nem teszel; és téged, ahogyan érzel. Te vagy a világ száz lépése. Te vagy a saját szeretetvilágod teremtője, és őrzője. Te vagy, aki jót adhatsz a földnek, az embereknek, és önmagadnak. Te vagy az az egykori gyermek, aki tudja, hogy ez lehetséges. Hiszek benned. Higgy hát magadban Te is.”

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Szépirodalom":

Leave a Reply