Letöltés könyv Szavakkal verve pdf, epub és mobi

By | 2019-12-23

Patricia Evans - Szavakkal verve

Letöltés könyvet Szavakkal verve pdf, epub és mobi

Szavakkal verve.pdf
Szavakkal verve.epub
Szavakkal verve.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Szavakkal verve.pdf, Szavakkal verve.epub. Szavakkal verve.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Szavakkal verve pdf, epub, mobi

Töltse le a Szavakkal verve könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Szavakkal verve könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Szavakkal verve pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Szavakkal verve könyvet.

Miről szól Szavakkal verve könyv?

Szavakkal verve leírása

„A szavakkal is lehet súlyos károkat okozni. Végre egy szakszerű könyv, amely segítséget nyújt a védekezéshez.” – Buda Béla

Mit tehet egy nő, ha a párja unos-untalan szóbelileg bántalmazza: letorkolja, leszólja, lekezeli, megalázza őt? Egyáltalán: ha felismeri, hogy egy párkapcsolat nemcsak tettleges, hanem szóbeli bántalmazással is tönkretehető? Hogyan változtathat partnere szavakkal verő, egyszerre védekező és támadó magatartásán? Miként döntheti el, hogy kapcsolata még menthető vagy már nem érdemes több energiát vesztegetnie rá? Ezekre a kérdésekre válaszol ez a könyv.

A szerző rendszerezi az olvasó számára a szóbeli bántások, a szavakkal való visszaélés lehetséges változatait, az ilyen problémákkal teli, ám megfelelő tudatossággal még életképessé tehető kapcsolatoktól a végképp menthetetlen kapcsolatokig. Mivel a bántalmazó párkapcsolatokban a fizikai erőszakot rendszerint szóbeli bántalmazás előzi meg, a rendszeres verbális erőszak észlelése különösen fontos a másik feletti uralkodásra hajlamos ember korai felismeréséhez.

A megelőzésen túl a könyv gyakorlati ötleteket is ad a személyes biztonság kialakításához és – amennyiben ez lehetséges – a szóbeli erőszak fegyverével élő partner magatartásának megváltoztatásához.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Család és szülők":

Leave a Reply