Letöltés könyv Szakácskönyv a 17 napos diétához pdf, epub és mobi

By | 2019-12-26

Dr. Mike Moreno - Szakácskönyv a 17 napos diétához

Letöltés könyvet Szakácskönyv a 17 napos diétához pdf, epub és mobi

 • Scolar Kiadó Kft.
 • Gasztronómia
 • 240 oldal
 • Kötés: puhatáblás ragasztott
 • ISBN: 9789632443751
 • Cikkszám: 1028389
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:

Szakácskönyv a 17 napos diétához.pdf
Szakácskönyv a 17 napos diétához.epub
Szakácskönyv a 17 napos diétához.mobi

A könyv letöltésének részletei

 • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
 • Fájlnév: Szakácskönyv a 17 napos diétához.pdf, Szakácskönyv a 17 napos diétához.epub. Szakácskönyv a 17 napos diétához.mobi
 • Feltételek: ingyen
 • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Szakácskönyv a 17 napos diétához pdf, epub, mobi

Töltse le a Szakácskönyv a 17 napos diétához könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Szakácskönyv a 17 napos diétához könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Szakácskönyv a 17 napos diétához pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Szakácskönyv a 17 napos diétához könyvet.

Miről szól Szakácskönyv a 17 napos diétához könyv?

Szakácskönyv a 17 napos diétához leírása

A 17 napos diéta táplálkozási programját támogató recepttárból olyan ételek sorát készíthetjük el, amelyekkel gyorsan és könnyen fogyhatunk anélkül, hogy állandóan éhség kínozna bennünket, vagy hiányoznának a különféle ízek. Háziorvosként és a betegségek megelőzésének fontosságát hirdető szakemberként Dr. Moreno úgy véli: az egészséges ételek is lehetnek ízletesek! Nem hajlandó elfogadni azt a nézetet, hogy a diétához túlzásokba kellene esnünk, vagy hogy a fogyókúrás ételek feltétlenül fűrészporízűek. Ez egyszerűen nem igaz! Egy kis odafigyeléssel hihetetlenül jó ízekkel tudjuk megörvendeztetni magunkat.

A szakácskönyvben ismertetett legtöbb étel elkészítése maximum 30 percet vesz igénybe. Az alapanyagok beszerzéséhez nem szükséges hosszú bevásárló lista, nincsenek bonyolult főzési eljárások, és az elkészítési útmutatók is pofonegyszerűek. Ráadásul az összes étel a 17 napos diéta során fogyasztható alapanyagokra épül. A szakácskönyv receptjeinek ismeretében bátran nekivághatunk a diétának – vagy ha már belefogtunk, folytathatjuk azt –, nem fenyeget bennünket a minden diétázóra leselkedő veszély: hogy ízek hiányában, az ételek egyhangúságát nem bírva éjszaka rávetjük magunkat a hűtőnkre, vagy nem bírván ellenállni, betérünk az első hamburgereshez.

Nem szükséges hát késekkel bűvészkedve ugrálnunk a konyhában, sem azért törni magunkat, hogy műalkotásokat hozzunk létre, vagy hogy rögtön Cordon Bleu-diplomát szerezzünk. Ehelyett csupán egyszerű, könnyen elkészíthető receptekre van szükség, amelyekkel hihetetlenül finom ételeket főzhetünk. Ez a szakácskönyv pontosan erről szól.

Dr. Michael Rafael Moreno – ismert nevén Dr. Mike – a California Egyetemen szerzett orvosi diplomát. San Diegóban családorvosként praktizál. Tapasztalatból tudja, hogy a fogyókúránál elengedhetetlen a GYORS eredmény, ráadásul úgy, hogy a „páciens” közben ne érezzen kínzó éhséget. A négy ciklusra osztott, egyenként 17 napos tervet könnyű betartani, a szervezet gyorsan átáll az új rutinra, beindítja a zsíranyagcserét, miközben megszabadul a méreganyagoktól is.

A 17 napos diéta nem pusztán a felesleges kilóktól való megszabadulás programja: olyan életmódváltás, mely egészséget, karcsúságot garantál. Az új rutin kialakításához, megtanulásához minden segítséget megkapunk Dr. Moreno könyveiből.

Megtudhatjuk:

– hogyan működik az emberi szervezet
– miért borul fel az anyagcsere
– milyen módon állíthatjuk helyre testünk működését
– milyen ételekkel elégíthetjük ki a szükségleteket
– melyek a szigorúan tiltott ételek, és miért azok
– melyek a „barátságos” élelmiszerek, és miért épp azok.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Gasztronómia":

Leave a Reply