Letöltés könyv Sweet Nothing – Édes semmiség pdf, epub és mobi

By | 2019-12-30

Jamie McGuire - Sweet Nothing - Édes semmiség

Letöltés könyvet Sweet Nothing – Édes semmiség pdf, epub és mobi

Sweet Nothing – Édes semmiség.pdf
Sweet Nothing – Édes semmiség.epub
Sweet Nothing – Édes semmiség.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Sweet Nothing – Édes semmiség.pdf, Sweet Nothing – Édes semmiség.epub. Sweet Nothing – Édes semmiség.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Sweet Nothing – Édes semmiség pdf, epub, mobi

Töltse le a Sweet Nothing – Édes semmiség könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Sweet Nothing – Édes semmiség könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Sweet Nothing – Édes semmiség pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Sweet Nothing – Édes semmiség könyvet.

Miről szól Sweet Nothing – Édes semmiség könyv?

Sweet Nothing – Édes semmiség leírása

Minden ​csak egy pillanaton múlik. Csak egy másodperc, mikor megpillantod a nagy őt, és eldöntöd, hogy többé nem kell más. És épp ugyanennyi idő elveszíteni a szeretett férfit.
Képzeld el, hogy egyszer úgy veszítesz el valakit, akit szeretsz, hogy még nem is volt igazán a tiéd. Minden nap meglátogatod őt, és csak vársz. Várod a lehetetlent, egy jelet, vagy azt, hogy rád nézzen… és közben reménykedsz benne, hogy a bűnösöknek is kijár egy csoda.
Averynek elég volt egyetlen pillantás, hogy tudja, mit érez. A piros lámpánál állva, a mellette lévő sávban meglátta a férfit, akibe szerelmes lesz, s akihez feleségül megy. Gyakran hallani olyan szerelemről, amely időbe telik, míg kialakul. De Avery és Josh szerelme inkább hasonlított egy hirtelen fellobbanó lánghoz, és miután életük szálai összefonódtak, minden megváltozott. Avery megtalálta, akit egész életében szeretett, a gyermekei leendő apját. Avery és Josh közös élete egyetlen pillanat leforgása alatt kezdődött el, majd ugyanolyan hirtelen véget is ért: a késő esti kimaradások, a kifogások, a hazugságok. Egyetlen szempillantás alatt olyan lett minden, mintha nem is létezett volna.
Amikor úgy érzed, tudod, hogy mi történik, nem is sejted, mi jöhet még ezután…

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Regény":

Leave a Reply