Letöltés könyv Stella pdf, epub és mobi

By | 2019-12-31

Takis Würger - Stella

Letöltés könyvet Stella pdf, epub és mobi

Stella.pdf
Stella.epub
Stella.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Stella.pdf, Stella.epub. Stella.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Stella pdf, epub, mobi

Töltse le a Stella könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Stella könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Stella pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Stella könyvet.

Miről szól Stella könyv?

Stella leírása

Fritz svájci, Stella német. A fiú tapasztalatlan, a lány mindent tud. Fritz idealista és naiv, Stella kiszámíthatatlan és rejtélyes. A fiú az igazságot keresi, a lány titkolózik. A fiú álomvilágban él, a lány hazugságban. Fritz a múlt, Stella a jelen elől menekül. A Harmadik Birodalom fővárosában találkoznak, 1942-ben.

Berlin fojtogató és fülledt. Horogkeresztes zászlók csattognak a szélben, karszalagos katonák igazoltatják a járókelőket, bútorszállító autók viszik az embereket a gettókból a vonatokhoz. A dzsesszklubokban tiltott zene szól, cigarettafüst gomolyog, konyak folyik a bárpulton.

Milyen sors vár Fritzre és Stellára? Túlélheti-e szerelmük a háborút?

„Minden szerelemben eljön az a pillanat, amikor már túl késő válaszokat keresni.”

Igaz történet alapján.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Regény":

Leave a Reply