Letöltés könyv Star Wars-trilógia – Díszdobozban pdf, epub és mobi

By | 2019-12-23

Donald F. Glut - Star Wars-trilógia - Díszdobozban

Letöltés könyvet Star Wars-trilógia – Díszdobozban pdf, epub és mobi

 • Agave Könyvek Kft.
 • Fantasy
 • 256+2 oldal
 • Kötés: puhatáblás ragasztott
 • ISBN: 9786155468995
 • Cikkszám: 1029464
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:
 • Sorozat: Star Wars

Star Wars-trilógia – Díszdobozban.pdf
Star Wars-trilógia – Díszdobozban.epub
Star Wars-trilógia – Díszdobozban.mobi

A könyv letöltésének részletei

 • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
 • Fájlnév: Star Wars-trilógia – Díszdobozban.pdf, Star Wars-trilógia – Díszdobozban.epub. Star Wars-trilógia – Díszdobozban.mobi
 • Feltételek: ingyen
 • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Star Wars-trilógia – Díszdobozban pdf, epub, mobi

Töltse le a Star Wars-trilógia – Díszdobozban könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Star Wars-trilógia – Díszdobozban könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Star Wars-trilógia – Díszdobozban pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Star Wars-trilógia – Díszdobozban könyvet.

Miről szól Star Wars-trilógia – Díszdobozban könyv?

Star Wars-trilógia – Díszdobozban leírása

A Csillagok háborúja 1976-ban indult útjára, és a későbbi mozifilmek a sci-fi legnépszerűbb és legnagyobb hatású alkotásává tették, sikere évtizedeken átívelve, mindmáig töretlen. Az olvasó az eredeti regény újra szerkesztett, napjaink nyelvezetéhez és az azóta hatalmas méretűre nőtt Star Wars univerzumhoz pontosabban illeszkedő kiadását tartja a kezében.

A díszdobozos kiadás az alábbi köteteket foglalja magába:

George Lucas – Csillagok háborúja

Réges régen, egy messzi-messzi galaxisban…

Luke Skywalker a nagybátyja farmján dolgozik a félreeső Tatuin bolygón. A hétköznapi munka unalma helyett izgalmas csillagközi kalandokról ábrándozik. Kalandokról, melyek a legtávolabbi galaxisok idegen világaiba vezetnék.

Luke álma hamarosan teljesül: titkos üzenet birtokába jut, miszerint a gyönyörű Leia hercegnőt Darth Vader, a hatalmas és gonosz sith nagyúr tartja fogva. Eddig soha nem hallott a nőről, de tudja, hogy meg kell mentenie, méghozzá késlekedés nélkül.

Összetalálkozik a jedi Ben Kenobival, akinek az útmutatójával, a tőle kapott fénykarddal és bátorsággal felfegyverkezve Luke hirtelen a valaha volt legkegyetlenebb űrháború kellős közepén találja magát, és hamarosan egy elkeseredett összecsapásban vesz részt a Birodalom rettegett  űrállomása, a Halálcsillag ellen…

Donald F. Glut – A birodalom visszavág

Luke Skywalker kalandjai nem értek véget a Halálcsillag elpusztításával…

Noha a Lázadó Szövetség megnyert egy fontos csatát, a Birodalom elleni háború csak most kezdődött el.

Az ellenség bosszújától tartó Lázadók felépítettek egy rejtett bázist a Hoth nevű jégbolygón, de még azon a távoli, jelentéktelen helyen sem tudnak sokáig elbújni Darth Vader kutató tekintete elől. A sötét nagyúr alattvalói hamarosan a nyomukba szegődnek, így Han Solo, Leia hercegnő és társaik ismét menekülni kényszerülnek, míg Luke Skywalker a Dagobah mocsárvilágot keresi fel, hogy új Jedi-mesterétől, Yodától tanuljon…

James Khan – A Jedi visszatér

Nehéz idők járnak a Lázadó Szövetségre…

A karbonittömbbe fagyott Han Solo a rettegett csempészfejedelem és gengszter, Jabba, a hutt kezére jut. Luke Skywalker és Leia hercegnő egy kockázatos küldetés keretében beszivárognak a kegyetlen bűnöző tatuini sivatagi palotájába, hogy bármi áron megmentsék.

Ezzel egy időben Darth Vader és Palpatine császár egy új és még erősebb Halálcsillag építésén dolgozik, hogy egyszer s mindenkorra elpusztítsák a Lázadó Szövetséget. A Birodalom a félig elkészült űrállomás védelme érdekében az addig érintetlen Endor bolygón épít pajzsgenerátort,  amely a Halálcsillag egyetlen gyenge pontja.

A Lázadók végső esélye, ha egyesítik flottáikat és létrehoznak egy gigantikus armadát… hogy egy hősies, utolsó leheletig tartó harcot vívjanak a galaxis leghalálosabb fenyegetése ellen.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Fantasy":

Leave a Reply