Letöltés könyv Silence – Vihar előtt pdf, epub és mobi

By | 2019-12-30

Becca Fitzpatrick - Silence - Vihar előtt

Letöltés könyvet Silence – Vihar előtt pdf, epub és mobi

Silence – Vihar előtt.pdf
Silence – Vihar előtt.epub
Silence – Vihar előtt.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Silence – Vihar előtt.pdf, Silence – Vihar előtt.epub. Silence – Vihar előtt.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Silence – Vihar előtt pdf, epub, mobi

Töltse le a Silence – Vihar előtt könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Silence – Vihar előtt könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Silence – Vihar előtt pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Silence – Vihar előtt könyvet.

Miről szól Silence – Vihar előtt könyv?

Silence – Vihar előtt leírása

Nora Grey nem emlékszik az élete elmúlt öt hónapjára. Azután, hogy egy temetőben ébred és megtudja: hetekig keresték, senki sem tudta, hol volt és kivel, megpróbálja visszazökkenteni az életét a régi kerékvágásba. Iskolába jár, legjobb barátnőjével, Vee-vel lóg, igyekszik elkerülni édesanyja ijesztő új pasiját.
Csakhogy néha megszólal a fejében egy hang, egy idegen gondolat, amelyet éppen csak nem képes elcsípni, megérteni. Látomásiban angyalszárnyak jelennek meg; és földöntúli lények, akiknek semmi dolguk Nora életében.
És ott van a lerázhatatlan érzés is, hogy egy része mintha hiányozna.
Aztán Nora és egy szexi idegen útja keresztezi egymást, és a lányban feltámad a megmagyarázhatatlan vonzalom. Úgy tűnik, minden kérdésre nála van a válasz… és nála van Nora szíve is. Minden egyes perc, amit együtt töltenek, egyre hevesebb – és Nora végül rádöbben, közel áll hozzá, hogy szerelembe essen.
Ismét.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Gyermek és ifjúsági":

Leave a Reply