Letöltés könyv Rózsaszirmú lány pdf, epub és mobi

By | 2019-12-20

Katie Fforde - Rózsaszirmú lány

Letöltés könyvet Rózsaszirmú lány pdf, epub és mobi

Rózsaszirmú lány.pdf
Rózsaszirmú lány.epub
Rózsaszirmú lány.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Rózsaszirmú lány.pdf, Rózsaszirmú lány.epub. Rózsaszirmú lány.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Rózsaszirmú lány pdf, epub, mobi

Töltse le a Rózsaszirmú lány könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Rózsaszirmú lány könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Rózsaszirmú lány pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Rózsaszirmú lány könyvet.

Miről szól Rózsaszirmú lány könyv?

Rózsaszirmú lány leírása

A SZERELEMHEZ SOHA NINCS KÉSŐ 

A vadregényes Skócia kies szegletében egy idős úriember kisegítőt keres a birtokára. Caro Swansonnak kapóra jön a hirdetés, mert úgy érzi, ideje változtatni az életén. Amikor találkozik munkaadója fiával, Aleckel, Caro szíve nagyot dobban. Húsz évvel ezelőtt egy görög szigeten ugyanis már keresztezték egymás útját, és egy feledhetetlen estét töltöttek együtt. Vajon a férfi is emlékszik rá? 

Akkor elszalasztották a lehetőséget. Most azonban, amikor a birtok megmentése érdekében Londontól Dél-Franciaországig utaznak egy elveszettnek hitt, csodálatos parfüm nyomában, ismét felcsillan a remény. Hiszen hiába telt el több évtized a görögországi nyaralás óta, Alec még mindig érzi azt a bizonyos rózsaillatot… 

Romantika, humor, kedves, könnyen a szívünkbe zárható szereplők, valamint a "boldogan éltek, míg meg nem haltak" lehetősége – íme egy újabb tökéletes Katie Fforde-regény.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Szórakoztató irodalom":

Leave a Reply