Letöltés könyv Romantikus klasszikusok díszdoboz (3 DVD) pdf, epub és mobi

By | 2019-12-31

John Alexander, Adrian Shergold, Susanna White - Romantikus klasszikusok díszdoboz (3 DVD)

Letöltés könyvet Romantikus klasszikusok díszdoboz (3 DVD) pdf, epub és mobi

 • Fibit Media Kft.
 • Család és szülők
 • 475 oldal
 • Kötés:
 • ISBN: 5999549904816
 • Cikkszám: 1053156
 • Nyelv: magyar 2.0, angol 2.

Romantikus klasszikusok díszdoboz (3 DVD).pdf
Romantikus klasszikusok díszdoboz (3 DVD).epub
Romantikus klasszikusok díszdoboz (3 DVD).mobi

A könyv letöltésének részletei

 • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
 • Fájlnév: Romantikus klasszikusok díszdoboz (3 DVD).pdf, Romantikus klasszikusok díszdoboz (3 DVD).epub. Romantikus klasszikusok díszdoboz (3 DVD).mobi
 • Feltételek: ingyen
 • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Romantikus klasszikusok díszdoboz (3 DVD) pdf, epub, mobi

Töltse le a Romantikus klasszikusok díszdoboz (3 DVD) könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Romantikus klasszikusok díszdoboz (3 DVD) könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Romantikus klasszikusok díszdoboz (3 DVD) pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Romantikus klasszikusok díszdoboz (3 DVD) könyvet.

Miről szól Romantikus klasszikusok díszdoboz (3 DVD) könyv?

Romantikus klasszikusok díszdoboz (3 DVD) leírása

Értelem és érzelem: Apjuk váratlan halála után, a három lánytestvér, pénz nélkül marad. Bár a gondtalan életnek búcsút kell mondaniuk, megmarad tartásuk és elvárásaikat sem adják alább. A mások iránt megértő, végtelenül tisztességes Elinor, – az idősebb testvér – az eszére hallgat, nem bízik az érzelmekben, azonban fegyvertelen az olyan szerencsevadászokkal  mint vetélytársnője, Lucy Steele, míg Marianne, aki megingathatatlanul hisz a szív szavában, egy gátlástalan férfi hálójába keveredik. Jane Austen hősnőinek története szerelemről, csalódásról, becsületről, álnokságról s természetesen reményről és boldogságról mesél, s közben lenyűgöző és gyakran kaján képet fest a világról, amelyben a hölgyek legfőbb foglalatossága a férjvadászat.
Tartózkodó érzelem: Nyolc éve már, hogy Anne Elliot környezetének nyomására elhagyta vőlegényét, amikor Frederick Wentworth újra felbukkan az életében. Hamarosan hirtelen elkapott szempillantások, zavarbaejtő, feszült, várakozással teli pillanatok szemtanúi lehetünk. Vajon felgyúlhat-e még a régi érzelem? Képes lesz-e a már 29 éves Anne ismét magához vonzani a valaha egy hibás döntéssel eltaszított férfit? S hogyan érez az összetört szívű férfi, aki nemcsak ugyanolyan jóképű, mint annak idején, hanem immár kellő vagyonnal is rendelkezik, s akit a környék bájos fiatal lányai egytől egyig meg akarnak hódítani. Jane Austen Meggyőző érvek címen is megjelent regényének filmváltozatában a modern lélekrajz eszközeivel remekül ábrázolja az érzelmek hullámzását remény és kétségbeesés közt.
Jane Eyre: Az árván maradt Jane Eyre-t szívtelen nagynénje neveli, ám egyre súlyosabb ellentéteik miatt a néni végül árvaházba adja a kislányt. Jane-ből művelt, kedves modorú kisasszony lesz, és ennek köszönhetően sikerül tanítónőként elhelyezkednie egy jómódú különc kastélyában, Thornfield Hall-ban. Miközben az úr, Mr. Rochester szeleburdi gyámleányát pallérozza, tiszta szerelem ébred benne gazdája iránt, és legnagyobb örömére érzelmei nem maradnak viszonzatlanok. Ám a kastély és a férfi sötét titka váratlan akadályt állít boldogságuk elé. Mind Jane-nek, mind Rochesternek súlyos megpróbáltatásokon kell átesnie, míg kiderül, vajon lehet-e reményük a megalkuvás nélküli beteljesedésre.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Család és szülők":

Leave a Reply