Letöltés könyv Reboot – Lázadók hajnala pdf, epub és mobi

By | 2019-12-23

Amy Tintera - Reboot - Lázadók hajnala

Letöltés könyvet Reboot – Lázadók hajnala pdf, epub és mobi

Reboot – Lázadók hajnala.pdf
Reboot – Lázadók hajnala.epub
Reboot – Lázadók hajnala.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Reboot – Lázadók hajnala.pdf, Reboot – Lázadók hajnala.epub. Reboot – Lázadók hajnala.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Reboot – Lázadók hajnala pdf, epub, mobi

Töltse le a Reboot – Lázadók hajnala könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Reboot – Lázadók hajnala könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Reboot – Lázadók hajnala pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Reboot – Lázadók hajnala könyvet.

Miről szól Reboot – Lázadók hajnala könyv?

Reboot – Lázadók hajnala leírása

Ebben a gyorsléptékű, disztópikus, izgalmas regényben, amely biztosan felkelti Az Éhezők Viadala, A Legenda és A Beavatott rajongóinak figyelmét, egy 17 éves lány újjáélesztettként tér vissza a halálból. Kiképzik elit katonának, és arra kényszerítik, hogy harcoljon… mindaddig, amíg olyan parancsot nem kap, aminek nem engedelmeskedhet.
Amikor Wren Conolly 5 évvel ezelőtt meghalt, mindössze 178 perc után tudták újjáéleszteni. Most ő az egyik leghalálosabb újjáélesztett mind közül… nem úgy, mint újonca, Callum 22, aki úgyszólván még mindig ember. Ahogyan Wren próbálja megtanítani Callumnak hogy hogyan legyen jó katona, a fiú reményteli mosolya átjut a védekezésén. Sajnálatosan Callum nagy szíve túl nagy felelősséget jelent, és Wren azt a parancsot kapja, hogy végezzen vele. Hogy Wren megmentse a fiút, mindent kockára kell tennie.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Szórakoztató irodalom":

Leave a Reply