Letöltés könyv Őrangyal Kristályok Ajándékszett Három medál és nyaklánc – Grandma Nagymamámnak pdf, epub és mobi

By | 2019-12-23

Őrangyal Kristályok Ajándékszett Három medál és nyaklánc - Grandma Nagymamámnak

Letöltés könyvet Őrangyal Kristályok Ajándékszett Három medál és nyaklánc – Grandma Nagymamámnak pdf, epub és mobi

  • Zafír Press
  • Ezotéria
  • Kötés: doboz
  • ISBN: 6509226603809
  • Cikkszám: 1069887
  • Kiadás éve:

Őrangyal Kristályok Ajándékszett Három medál és nyaklánc – Grandma Nagymamámnak.pdf
Őrangyal Kristályok Ajándékszett Három medál és nyaklánc – Grandma Nagymamámnak.epub
Őrangyal Kristályok Ajándékszett Három medál és nyaklánc – Grandma Nagymamámnak.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Őrangyal Kristályok Ajándékszett Három medál és nyaklánc – Grandma Nagymamámnak.pdf, Őrangyal Kristályok Ajándékszett Három medál és nyaklánc – Grandma Nagymamámnak.epub. Őrangyal Kristályok Ajándékszett Három medál és nyaklánc – Grandma Nagymamámnak.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Őrangyal Kristályok Ajándékszett Három medál és nyaklánc – Grandma Nagymamámnak pdf, epub, mobi

Töltse le a Őrangyal Kristályok Ajándékszett Három medál és nyaklánc – Grandma Nagymamámnak könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Őrangyal Kristályok Ajándékszett Három medál és nyaklánc – Grandma Nagymamámnak könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Őrangyal Kristályok Ajándékszett Három medál és nyaklánc – Grandma Nagymamámnak pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Őrangyal Kristályok Ajándékszett Három medál és nyaklánc – Grandma Nagymamámnak könyvet.

Miről szól Őrangyal Kristályok Ajándékszett Három medál és nyaklánc – Grandma Nagymamámnak könyv?

Őrangyal Kristályok Ajándékszett Három medál és nyaklánc – Grandma Nagymamámnak leírása

Ajándékozd Nagymamádnak a féldrágakövek angyali erejét ebben a varázslatos ékszerszettben!  
A lila ametiszt medál inspirál, védelmez és erősít, segít, hogy az álmok valóra váljanak. A fehér hókvarc medál az életöröm és a béke köve, segít ajtót nyitni az élet pozitív oldalának. A rózsaszínű rózsakvarc medál a tiszta, feltétel nélküli szeret köve, segít, hogy a szeretet energiája akadálytalanul áramolhasson életünkbe. 
A féldrágakövek évezredek óta az ember segítőtársai. Tiszta energiájuk gyógyít és életerővel tölt fel, harmóniát sugároz a léleknek, és segíti a meditációt. Az érzelmi életre, a hangulatra, a test működésére gyakorolt jótékony hatásuk ősidők óta ismert. Viselőjüket kiegyensúlyozottabbá teszik, és az energetikai gátak feloldásában, az energiaközpontok aktiválásában is hatékonyan segédkeznek.A természet keze formálta ezeket a kristályokat, amelyek összekötik a láthatatlan világot a láthatóval, az éteri világot az emberivel. Az ásványok világának univerzális erejét közvetítik felénk e divatos és exkluzív ékszercsalád formájában.

Három darab csepp alakú, féldrágakő medál, ametiszt, hókvarc és rózsakvarc, ezüstözött nyaklánc, elegáns, 10×18 cm díszdobozban, pozitív megerősítések kártyával.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Ezotéria":

Leave a Reply