Letöltés könyv Pénzügyi vihar Európában és az Egyesült államokban pdf, epub és mobi

By | 2019-12-25

Soros György - Pénzügyi vihar Európában és az Egyesült államokban

Letöltés könyvet Pénzügyi vihar Európában és az Egyesült államokban pdf, epub és mobi

 • Scolar Kiadó Kft.
 • Gazdasági, közéleti, politikai
 • 208 oldal
 • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
 • ISBN: 9789632443508
 • Cikkszám: 1026909
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:

Pénzügyi vihar Európában és az Egyesült államokban.pdf
Pénzügyi vihar Európában és az Egyesült államokban.epub
Pénzügyi vihar Európában és az Egyesült államokban.mobi

A könyv letöltésének részletei

 • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
 • Fájlnév: Pénzügyi vihar Európában és az Egyesült államokban.pdf, Pénzügyi vihar Európában és az Egyesült államokban.epub. Pénzügyi vihar Európában és az Egyesült államokban.mobi
 • Feltételek: ingyen
 • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Pénzügyi vihar Európában és az Egyesült államokban pdf, epub, mobi

Töltse le a Pénzügyi vihar Európában és az Egyesült államokban könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Pénzügyi vihar Európában és az Egyesült államokban könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Pénzügyi vihar Európában és az Egyesült államokban pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Pénzügyi vihar Európában és az Egyesült államokban könyvet.

Miről szól Pénzügyi vihar Európában és az Egyesült államokban könyv?

Pénzügyi vihar Európában és az Egyesült államokban leírása

A legendás üzletember könyvében a Financial Times és a New York Review of Books hasábjain megjelent legújabb tanulmányai olvashatók. A 2008-as hitelválság és következményei című művének folytatásaként is felfogható bestseller közérthető magyarázatokkal, lényegre törő eszmefuttatásokkal világítja meg az amerikai és az európai piacokon – s ennek következtében a világgazdaságban – tapasztalható viharokat. Kitér a gazdasági összeomlást megalapozó hibás intézkedésekre, és nagy fejezetet szán az euróválság összetett problematikájának.

A szerzőről:

Soros György a Soros Fund Management elnöke és egyben a nyílt társadalmakat támogató globális alapítványhálózat létrehozója. Számos sikerkönyv szerzőjeként munkái közé tartozik: A 2008-as hitelválság és következményei, A globális kapitalizmus válsága, A nyílt társadalom, Az amerikai hatalmi lufi, A gyarlóság kora. Budapesten született, jelenleg New Yorkban él.

Részlet Soros György bevezetőjéből:

„A jövőkép elég szomorú, de biztosan van mód a megváltoztatására, végtére is a történelem nincs előre meghatározva. Magam is látok alternatívát. Ismét fel kell fedeznünk, mennyire fantasztikus vívmány az az Európai Unió, amely elképzelésként még olyan vonzó célt jelentett. Már majdnem sikerült is megvalósítanunk ezt a fantasztikus dolgot, amikor eltévedtünk. A hatóságok megfeledkeztek gyarlóságukról, és úgy kezdtek ragaszkodni a status quóhoz, mintha az szent és sérthetetlen lenne. A valósággá vált Európai Unió már alig hasonlít az egykor vonzó elképzelésre. Egyrészt antidemokratikus az elégedetlen választók szemében, másrészt irányíthatatlan, mivel képtelen kezelni az általa generált válságot.

Ezek olyan hibák, amelyeket orvosolni kell, és amelyek helyrehozatala igenis megvalósítható. Annyit kell mindössze tennünk, hogy ismét érvényre juttatjuk a nyílt társadalom elveit, miközben elfogadjuk, hogy az éppen uralkodó rend nincs kőbe vésve, és a szabályok is korrekcióra szorulnak.”

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Gazdasági, közéleti, politikai":

Leave a Reply