Letöltés könyv Péntekre új tinédzser pdf, epub és mobi

By | 2019-12-26

Kevin Leman - Péntekre új tinédzser

Letöltés könyvet Péntekre új tinédzser pdf, epub és mobi

Péntekre új tinédzser.pdf
Péntekre új tinédzser.epub
Péntekre új tinédzser.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Péntekre új tinédzser.pdf, Péntekre új tinédzser.epub. Péntekre új tinédzser.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Péntekre új tinédzser pdf, epub, mobi

Töltse le a Péntekre új tinédzser könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Péntekre új tinédzser könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Péntekre új tinédzser pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Péntekre új tinédzser könyvet.

Miről szól Péntekre új tinédzser könyv?

Péntekre új tinédzser leírása

„A Péntekre új tinédzser segítségére lesz abban, hogy gyermekei mellett álljon, és megtöltse a hátizsákjukat mindazzal, amire csak szükségük lehet az életben (úgymint becsületesség, tisztelettudás, felelősségérzet, önuralom, magabiztosság) – otthon, az iskolában, és felnőtt fejjel egyaránt” – ajánlja könyvét dr. Leman a szülők figyelmébe. A szerző a tőle megszokott humorral és praktikus bölcsességgel szól azokról az égető kérdésekről, amelyek a tinédzserek szüleit foglalkoztatják.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Társadalomtudomány":

Leave a Reply