Letöltés könyv Pasit vissza nem adok! pdf, epub és mobi

By | 2019-12-26

Ildikó von Kürthy - Pasit vissza nem adok!

Letöltés könyvet Pasit vissza nem adok! pdf, epub és mobi

Pasit vissza nem adok!.pdf
Pasit vissza nem adok!.epub
Pasit vissza nem adok!.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Pasit vissza nem adok!.pdf, Pasit vissza nem adok!.epub. Pasit vissza nem adok!.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Pasit vissza nem adok! pdf, epub, mobi

Töltse le a Pasit vissza nem adok! könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Pasit vissza nem adok! könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Pasit vissza nem adok! pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Pasit vissza nem adok! könyvet.

Miről szól Pasit vissza nem adok! könyv?

Pasit vissza nem adok! leírása

Négy hét! Ennyi ideje van Ellinek, hogy női praktikáit latba vetve visszahódítsa szerelmét, Martint. Boldogan éltek együtt, amíg ki nem derült: Martinnak menyasszonya van, akivel négy hét múlva elutazik Hamburgból. Szerencsére Elli a bajban nem marad egyedül. Török származású, meleg és súlyosan hipochonder főbérlője ellátja pasifogó tanácsokkal. Erdal mindent tud a férfiakról, a szexről, a szempillafesték helyes használatáról, és ismeri a titkok titkát is: hogyan szabadulhat meg az ember a felesleges kilóktól. Hogyan lesz a szürke irodistából nagyvilági nő? Hogyan lesz kisebb feneke és nagyobb önbizalma? És ugyan mit kezd egy váratlanul felbukkanó férfival, aki a női lapok állításait meghazudtolva nem a profi sminkre és kihívó tekintetre gerjed, hanem a természetességre? Ildikó von Kürthy, a népszerű német írónő humoros és fordulatos regénye korunk hőséről szól: az önmagát és a nagy Őt kereső modern nőről.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Humor":

Leave a Reply