Letöltés könyv Pasik, szerelem & szex – Felhasználói kézikönyv nőknek pdf, epub és mobi

By | 2019-12-30

David Zinczenko - Pasik, szerelem & szex - Felhasználói kézikönyv nőknek

Letöltés könyvet Pasik, szerelem & szex – Felhasználói kézikönyv nőknek pdf, epub és mobi

 • Hajja & fiai Kiadó
 • 204 oldal
 • Kötés: puhatáblás ragasztott
 • ISBN: 9789637054518
 • Cikkszám: 1050990
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:

Pasik, szerelem & szex – Felhasználói kézikönyv nőknek.pdf
Pasik, szerelem & szex – Felhasználói kézikönyv nőknek.epub
Pasik, szerelem & szex – Felhasználói kézikönyv nőknek.mobi

A könyv letöltésének részletei

 • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
 • Fájlnév: Pasik, szerelem & szex – Felhasználói kézikönyv nőknek.pdf, Pasik, szerelem & szex – Felhasználói kézikönyv nőknek.epub. Pasik, szerelem & szex – Felhasználói kézikönyv nőknek.mobi
 • Feltételek: ingyen
 • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Pasik, szerelem & szex – Felhasználói kézikönyv nőknek pdf, epub, mobi

Töltse le a Pasik, szerelem & szex – Felhasználói kézikönyv nőknek könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Pasik, szerelem & szex – Felhasználói kézikönyv nőknek könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Pasik, szerelem & szex – Felhasználói kézikönyv nőknek pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Pasik, szerelem & szex – Felhasználói kézikönyv nőknek könyvet.

Miről szól Pasik, szerelem & szex – Felhasználói kézikönyv nőknek könyv?

Pasik, szerelem & szex – Felhasználói kézikönyv nőknek leírása

Vicces és szórakoztató kalauz, melyben férfiak ezrei vallanak arról, hogy mitől jönnek lázba, mi lombozza le őket, és hogyan lesz a "most"-ból "most és mindörökké". A Men’s Health magazin főszerkesztője, Dávid Zinczenko megdöbbentő és eddig soha nem látott statisztikai adatokkal alátámasztva, szórakoztatóan és humorosan kalauzolja végig a hölgyeket a férfiagy útvesztőjében. A Pasik, szerelem & szex végre választ ad a nőket leginkább foglalkoztató, a férfiakat és a kapcsolatokat illető kérdésekre. A férfiak nyíltan és őszintén beszélnek olyan kérdésekről, mint: – Honnan lehet tudni, hogy egy férfi szerelmes? – Mi lehet a baj, amikor csak annyit válaszol, hogy "semmi"? – Hogyan lehet elérni, hogy többször és (hosszabban) csókolja meg a partnerét? – Mennyire viselte meg az előző kapcsolata? – Hogyan érhető el, hogy megnyíljon? – Mire vágyik leginkább az ágyban? – Miért szakít? – Hogyan lehet elejét venni a hűtlenségnek? – Miért nem talál bele a vécékagylóba? Sokkal nehezebb a férfiak gondolkodását, érzéseit és viselkedését értelmezni, mint a modern művészetet. Engedje hát, hogy a Pasik, szerelem & szex legyen az idegenvezetője a kapcsolat kezdetétől végig. Segít áthidalni a férfiakat és a nőket elválasztó kommunikációs szakadékot. Megerősítheti jelenlegi kapcsolatát – vagy az új ismeretekkel felvértezve keresheti tovább a tökéletes partnert. Az eredmény pedig a jobb párbeszéd, jobb szex, jobb veszekedések, nagyobb megértés, nagyobb szerelem jobb kapcsolat és jobb élet. Mindkettőjüknek.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Termékeink":

Leave a Reply