Letöltés könyv Párizs fehér fényei pdf, epub és mobi

By | 2019-12-30

Theresa Révay - Párizs fehér fényei

Letöltés könyvet Párizs fehér fényei pdf, epub és mobi

Párizs fehér fényei.pdf
Párizs fehér fényei.epub
Párizs fehér fényei.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Párizs fehér fényei.pdf, Párizs fehér fényei.epub. Párizs fehér fényei.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Párizs fehér fényei pdf, epub, mobi

Töltse le a Párizs fehér fényei könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Párizs fehér fényei könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Párizs fehér fényei pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Párizs fehér fényei könyvet.

Miről szól Párizs fehér fényei könyv?

Párizs fehér fényei leírása

Az 1920-as évekre Európa felszabadult a pusztító háború alól. Xénia Osszolinának, a fiatal orosz nemes hölgynek sikerül megszöknie a bolsevik forradalom sújtotta Szentpétervárról Párizsba, ahol kitartásának köszönhetően hamar híres modellé válik. Szerelem bontakozik ki közte és a német fotós, Max von Passau között, útjaik azonban elválnak. Csak évekkel később találkoznak újra Berlinben, amikor Xénia már egy másik férfi felesége, Max pedig ellenállóként próbál meg zsidókat kijuttatni az egyre vészterhesebb náci Németországból. A Párizs fehér fényei csodálatosan adja vissza a húszas évek divatvilágának kulisszatitkait, Párizs és Berlin pezsgő hangulatát és az igaz szerelmet beárnyékoló történelmi fordulatokat.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Regény":

Leave a Reply