Letöltés könyv Örök álom pdf, epub és mobi

By | 2019-12-23

Raymond Chandler - Örök álom

Letöltés könyvet Örök álom pdf, epub és mobi

Örök álom.pdf
Örök álom.epub
Örök álom.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Örök álom.pdf, Örök álom.epub. Örök álom.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Örök álom pdf, epub, mobi

Töltse le a Örök álom könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Örök álom könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Örök álom pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Örök álom könyvet.

Miről szól Örök álom könyv?

Örök álom leírása

Egy haldokló milliomos, akinek két problémás lánya van, felfogadja Philip Marlowe-t, a magándetektívet, hogy bánjon el a kisebbik lányát szorongató, piti bűnözővel. Marlowe hamarosan ráébred, hogy nem egyszerű zsarolásról van szó: emberrablás, pornó, csábítás és jónéhány gyilkosság szerepel a szövevényes ügyben, melynek felgöngyölítése még számára is komoly kihívást jelent…

Az Örök álom máig bűnügyi történetek és filmek százait inspirálja. Philip Marlowe-t az első filmes adaptációban Humphrey Bogart alakította. Chandler regényei nemcsak krimiként, hanem szépirodalmi szövegként is megállták, és megállják a helyüket. "A legnagyobb élő amerikai író" – írta Chandlerről az 1940-es évek végén Evelyn Waugh. A 21. században sem maradhat ki a klasszikus krimik gyöngyszemeit bemutató sorozatunkból.

A krimi mesterének ikonikus első regénye. Kalifornia az 1930-as években. Felbukkan Philip Marlowe, a városi magánnyomozó kvintesszenciája.

"Philip Marlowe igazi hős." – Ian Fleming brit író

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Krimi":

Leave a Reply