Letöltés könyv Önelemzés pdf, epub és mobi

By | 2019-12-31

L. Ron Hubbard - Önelemzés

Letöltés könyvet Önelemzés pdf, epub és mobi

Önelemzés.pdf
Önelemzés.epub
Önelemzés.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Önelemzés.pdf, Önelemzés.epub. Önelemzés.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Önelemzés pdf, epub, mobi

Töltse le a Önelemzés könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Önelemzés könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Önelemzés pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Önelemzés könyvet.

Miről szól Önelemzés könyv?

Önelemzés leírása

TANULJA MEG ISMERNI ÖNMAGÁT,
ne csak önmaga árnyékát lássa!
Valóban ismeri önmagát? Most képes lehet erre – az Önképzéssel. E könyv végigvezeti Önt a múltján, a potenciális lehetőségein, az életén. Először néhány önmagán végzett vizsgálattal és Az emberi értékelés Hubbardféle táblázatának egy különleges változatát használva megtalálja a saját helyzetét a Tónusskálán. Azután egy sor könnyed. de mégis erőteljes eljárással elindul az önfelfedezés nagy kalandjára, Ez a könyv ezenkívül olyan átfogó elveket is tartalmaz a Dianetkából, amelyek választ adnak azokra a kérdésekre, amelyek mindig is foglalkoztatták önt, de soha nem tudta, hol is tegye fel Őket:
• A túlélés és a bőség törvényei.
• Az Öntudat legátfogóbb leírása.
• A Diantika felfedezéseinek széles körét bemutató írások – többek között az időről, az emlékezésről, a felejtésről, a képzeletről.
• És mindezeken túl: önprocesszinglisták, amelyek a legnagyobb hatású auditálást biztosítják, és amelyeket bárhol, bármikor lehet végezni – feltárva az ön igazi világát.
Az életben tapasztalt akadályok igazából csak árnyékok.

A Dianetika és a Szcientológia alapítójaként L. Ron Hubbardot széles körben a modern kor egyik legbefolyásosabb írójának és humanitáriusának tartják. Írói karrierje több mint fél évszázadot ölelt fel, amelynek során az amerikai regényirodalom vezető alakja volt, illetve több mint 35 millió szónyi ismeretközlő művet hagyott hátra – ezek alkotják az emberi elméről és szellemről szóló legátfogóbb beszámolót, amely megadja a teljes szellemi szabadsághoz vezető egyetlen utat. Művei a mai napig összesen 71 nyelven, több mint 250 millió példányban keltek el a világon. Mindent összevéve ezek az anyagok 3000-nél is több felvett előadást és kb. 5000 írásművet tartalmaznak, amelyek közül 19 felkerült a New York Times bestseller listájára. Jelentős írói hagyatékáról 4 Guinness World Record is tanúskodik: ő a legtöbbet fordított, legtöbbet kiadott és a legtöbb hangoskönyvvel rendelkező író, illetve ő írta a legtöbbet fordított nemvallásos művet is. L. Ron Hubbard szellemi hagyatékának lényegét azonban a legjobban talán ez az egyszerű kijelentése fejezi ki: „Szeretek másokon segíteni, és életem legnagyobb örömének tekintem, amikor azt látom, hogy egy ember megszabadítja önmagát az árnyaktól, amelyek elhomályosították napjait. Az ember ezeket az árnyakat annyira sűrűnek látja, és azok olyan súllyal nehezednek rá, hogy amikor felfedezi, hogy ezek csak árnyak, és képes átlátni és átsétálni rajtuk, és újra megfürödhet a napfényben, akkor rendkívül boldognak érzi magát. És attól tartok, én is éppoly boldog vagyok, mint ő.”

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Vallás, mitológia":

Leave a Reply