Letöltés könyv Nincs rossz gyerek pdf, epub és mobi

By | 2019-12-20

Janet Lansbury - Nincs rossz gyerek

Letöltés könyvet Nincs rossz gyerek pdf, epub és mobi

Nincs rossz gyerek.pdf
Nincs rossz gyerek.epub
Nincs rossz gyerek.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Nincs rossz gyerek.pdf, Nincs rossz gyerek.epub. Nincs rossz gyerek.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Nincs rossz gyerek pdf, epub, mobi

Töltse le a Nincs rossz gyerek könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Nincs rossz gyerek könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Nincs rossz gyerek pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Nincs rossz gyerek könyvet.

Miről szól Nincs rossz gyerek könyv?

Nincs rossz gyerek leírása

Milyen jó lenne tudni a varázsszót, ha tanácstalanul állunk egy földön fetrengő, hisztiző kétéves mellett, vagy ha másfél éves csemeténk harmadjára dobja ki a tányérból a vajas kiflit! Ebben a korban a kisgyermekek éppen úgy feszegetik a határokat, akár a tinédzserek, és kiszámíthatatlan viselkedésben sem maradnak el mögöttük. Ráadásul fegyelmezésüket az teszi még nehezebbé, hogy nem folytathatunk velük bonyolult beszélgetéseket, ők pedig egyes helyzetekben még a szülőknél is nehezebben tudják megőrizni a nyugalmukat… 
Janet Lansbury szerint a zavaró viselkedéssel a gyerekek mindig olyasvalamit jeleznek, amit a szülő orvosolni tud – ha képes olvasni a „sorok között”. A szerző azt vallja: a fegyelem hiánya nem kedvesség, hanem elhanyagolás. Vagyis a tisztelet és a figyelem mellett világos határokat kell felrajzolni a gyerekek számára, hogy biztonságban érezhessék magukat a családban. A napirend és a szabályok betartása pedig kiszámíthatóvá teszi a kisgyermek életét.
Lansbury számos példával szolgál saját szülői és tréneri tapasztalataiból, hogy miként alkalmazhatjuk ezeket a gyermeknevelési elveket a különböző felmerülő problémák –verekedés, sírógörcs, hiszti, indulatos beszéd, ellenkezés, feleselés, testvérkonfliktus, étkezési nehézségek stb. – során.

JANET LANSBURY a RIE (Resources for Infant Educarers) nevű, gyerekneveléssel foglalkozó nonprofit szervezet trénere. A szervezetet a magyar származású Gerber Magda alapította, aki a világhírű gyermekorvos Pikler Emmi tanítványa volt, és 1957-ben emigrált az Egyesült Államokba.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Gyermek és szülő":

Leave a Reply