Letöltés könyv Netnyelvészet – Bevezetés az internet nyelvhasználatába pdf, epub és mobi

By | 2019-12-30

Veszelszki Ágnes - Netnyelvészet - Bevezetés az internet nyelvhasználatába

Letöltés könyvet Netnyelvészet – Bevezetés az internet nyelvhasználatába pdf, epub és mobi

 • L’Harmattan Kiadó
 • Társadalomtudomány
 • 285 oldal
 • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
 • ISBN: 9789634143079
 • Cikkszám: 1057844
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:

Netnyelvészet – Bevezetés az internet nyelvhasználatába.pdf
Netnyelvészet – Bevezetés az internet nyelvhasználatába.epub
Netnyelvészet – Bevezetés az internet nyelvhasználatába.mobi

A könyv letöltésének részletei

 • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
 • Fájlnév: Netnyelvészet – Bevezetés az internet nyelvhasználatába.pdf, Netnyelvészet – Bevezetés az internet nyelvhasználatába.epub. Netnyelvészet – Bevezetés az internet nyelvhasználatába.mobi
 • Feltételek: ingyen
 • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Netnyelvészet – Bevezetés az internet nyelvhasználatába pdf, epub, mobi

Töltse le a Netnyelvészet – Bevezetés az internet nyelvhasználatába könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Netnyelvészet – Bevezetés az internet nyelvhasználatába könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Netnyelvészet – Bevezetés az internet nyelvhasználatába pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Netnyelvészet – Bevezetés az internet nyelvhasználatába könyvet.

Miről szól Netnyelvészet – Bevezetés az internet nyelvhasználatába könyv?

Netnyelvészet – Bevezetés az internet nyelvhasználatába leírása

Mára felnőtt az első nemzedék, amely nem tudhatja, milyen internet nélkül élni. 2025-re pedig a világ munkaerejének kétharmadát ez a generáció fogja adni. Ők azok, akik számára a multimédia a papír, a sírva nevető smiley az év szava, és az okostelefon a toll, amivel saját történeteiket írják. Veszelszki Ágnes ismeri őket. Jobban, mint amennyire az ilyen nagyívű monográfiák szerzői általában szokták: hiszen közéjük tartozik. Ezért is szólhat ennyire hitelesen a digitális kor nyelvhasználatáról. Ez az érdekfeszítő szakmunka sokaknak lesz iránytűje abban, hogy lehet és érdemes kutatni a net nyelvét és a digitális kommunikációt; hogyan lehet egymást értenünk és megértenünk. És még többünknek lesz inspiráló alapmű arról, hogyan változik a nyelv és vele, benne, általa, mindannyian – 2025-ön innen és túl.
Aczél Petra intézetigazgató egyetemi tanár, retorika- és médiakutató
Veszelszki Ágnes ebben a könyvében mai mobiltelefonos-számítógépes, hálózott világunk lenyűgöző gazdagságú és radikális nyelvészeti elméletét építi fel. Az írott és a beszélt nyelv összeolvad, a nyelv rohamosan változik, rövidül, de éppenséggel nem csonkul, és egyre inkább vizuális elemekkel is bővül. Veszelszki behatóan tárgyalja és szemlélteti a szónyelvbe behatoló képiséget. Elemzi a hálózatokban létrejövő új közösségi gondolkodásmódot. A téma úttörő és mindmáig vezető hazai szakértőjének ez a könyve kötelező olvasmány mindazok számára, akik új jelenünket valóban meg szeretnék érteni.
Nyíri Kristóf akadémikus, filozófiatörténész

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Társadalomtudomány":

Leave a Reply