Letöltés könyv Ne felejts el pdf, epub és mobi

By | 2019-12-30

Luana Lewis - Ne felejts el

Letöltés könyvet Ne felejts el pdf, epub és mobi

Ne felejts el.pdf
Ne felejts el.epub
Ne felejts el.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Ne felejts el.pdf, Ne felejts el.epub. Ne felejts el.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Ne felejts el pdf, epub, mobi

Töltse le a Ne felejts el könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Ne felejts el könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Ne felejts el pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Ne felejts el könyvet.

Miről szól Ne felejts el könyv?

Ne felejts el leírása

Vivien holtan fekszik a fürdőszoba hideg márványpadlóján. Jobb karját kinyújtja, mintha meggypiros körmeivel még utoljára megpróbálna valakibe belekapaszkodni. Hollófekete haja vértől ragacsos. A helyszínen nincs semmi, ami idegenkezűségről tanúskodna. Talán öngyilkos lett? És ha igen, mi vihette erre a tragikus döntésre? Hiszen mindene megvolt, amit csak kívánhatott. Egy szerető férj és egy édes kislány várta őt otthon, jómódban, kényelemben éltek…
Amikor a rendőrség nyomozni kezd a halála ügyében, egyre több kérdés merül fel, amelyekre képtelenek választ adni, sőt a gyilkosság lehetőségét sem zárhatják ki. Ám nem ők az egyetlenek, akik megpróbálják összerakni e meglehetősen bonyolult kirakós darabkáit. Vivien anyját, Rose-t is megannyi kérdés gyötri. A lánya élete nem volt olyan tökéletes, mint amilyennek hitte? Netán megcsalta a férjét? Talán ártani akart neki valaki, és ha igen, vajon miért? Ahogy az asszony mind többet tud meg Vivien múltjáról, jelenéről, úgy ébred a tudatára annak, hogy voltaképp nem is ismerte a lányát. Sem a titkait…

Luana Lewis kihagyhatatlan, gyomorszorító thrillerében semmi sem az, aminek látszik, és abban sem lehetünk biztosak, hogy a szereplők mindig az igazat mondják. Letehetetlen olvasmány.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Krimi":

Leave a Reply