Letöltés könyv Narancsbőr – Az Orbán-vagyonok nyomában pdf, epub és mobi

By | 2019-12-26

Ferenczi Krisztina - Narancsbőr - Az Orbán-vagyonok nyomában

Letöltés könyvet Narancsbőr – Az Orbán-vagyonok nyomában pdf, epub és mobi

 • Tényfeltárás 2014 Kft.
 • Gazdasági, közéleti, politikai
 • 208 oldal
 • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
 • ISBN: 9789630887755
 • Cikkszám: 1031657
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:

Narancsbőr – Az Orbán-vagyonok nyomában.pdf
Narancsbőr – Az Orbán-vagyonok nyomában.epub
Narancsbőr – Az Orbán-vagyonok nyomában.mobi

A könyv letöltésének részletei

 • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
 • Fájlnév: Narancsbőr – Az Orbán-vagyonok nyomában.pdf, Narancsbőr – Az Orbán-vagyonok nyomában.epub. Narancsbőr – Az Orbán-vagyonok nyomában.mobi
 • Feltételek: ingyen
 • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Narancsbőr – Az Orbán-vagyonok nyomában pdf, epub, mobi

Töltse le a Narancsbőr – Az Orbán-vagyonok nyomában könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Narancsbőr – Az Orbán-vagyonok nyomában könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Narancsbőr – Az Orbán-vagyonok nyomában pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Narancsbőr – Az Orbán-vagyonok nyomában könyvet.

Miről szól Narancsbőr – Az Orbán-vagyonok nyomában könyv?

Narancsbőr – Az Orbán-vagyonok nyomában leírása

Ez a történet első ránézésre arról szól, miként válhatott dúsgazdaggá néhány ember kizárólag azért, mert barátja, ismerőse, rokona a 2010-ben kétharmaddal miniszterelnökké választott Orbán Viktornak. Van köztük gázszerelő, autóvillamossági szerelő, van ebben a történetben minden: fatolvajlás, bizonyíték arra, hogy a miniszterelnök újsütetű vejének családja hogyan irtotta szisztematikusan a fát mások területéről, van benne egykori főhercegségi majorság, van benne stadion, karnyújtásnyira a miniszterelnök háztól, kisvasút és földek, földek temérdek mennyiségben, pár kézben összpontosulva.

Jó kis krimi.

És van benne más is: benne van, hogy az újsütetű nagyurak miként bánnak azokkal, akik kevésbé újsütetűek és kevésbé nagyurak. Benne van, hogyan lehet másokat megalázni. Benne van, hogyan lehet előre megfontolt szándékkal, aljas indokból kibabrálni velük. Benne van, hogyan lehet őket még kiszolgáltatottabbá tenni, végül sárba tiporni. Benne van, hogyan lehet őket egyetlen kézlegyintéssel elintézni, mintha csak legyet csapdosnának.

Ez a történet nem csak néhány ember dúsgazdaggá válásáról szól és arról, hogyan süvegelik őket, hanem a 2010-es évek Magyarországáról: miként lehet állami vezérlettel újfeudális viszonyokat kialakítani, hogyan lehet átjátszani itt, az orrunk előtt egy egész térséget egy-két ember kezébe, akiknek az élén ott áll maga a miniszterelnök, Orbán Viktor, a legfőbb kegyúr, aki enkezével süt tojásrántottát az arra érdemes fideszes képviselő-jelölteknek felcsúti birodalmában.

Nincs fölmentésük. Mindent láttunk

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Gazdasági, közéleti, politikai":

Leave a Reply