Letöltés könyv Mindörökké várni – SF-antológia pdf, epub és mobi

By | 2019-12-23

Böszörményi Gyula - Mindörökké várni - SF-antológia

Letöltés könyvet Mindörökké várni – SF-antológia pdf, epub és mobi

Mindörökké várni – SF-antológia.pdf
Mindörökké várni – SF-antológia.epub
Mindörökké várni – SF-antológia.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Mindörökké várni – SF-antológia.pdf, Mindörökké várni – SF-antológia.epub. Mindörökké várni – SF-antológia.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Mindörökké várni – SF-antológia pdf, epub, mobi

Töltse le a Mindörökké várni – SF-antológia könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Mindörökké várni – SF-antológia könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Mindörökké várni – SF-antológia pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Mindörökké várni – SF-antológia könyvet.

Miről szól Mindörökké várni – SF-antológia könyv?

Mindörökké várni – SF-antológia leírása

Ha azt hiszed, hogy nem a tiéd, akkor is…

 

„A magány, amit érzett, szavakkal leírhatatlan volt. Szerencsére nem is kívánta tőle senki, hogy megfogalmazza a kínt, ami egészen apróra préselte a lényét. Ült az ezüstös csillogású, fagyba dermedt metánhullám peremén és a fekete eget bámulta.”

Böszörményi Gyuláról, a mára klasszikussá vált Gergő és az álomfogók, valamint a kirobbanóan sikeres Ambrózy báró esetei és sok más népszerű regény szerzőjéről kevesen tudják, hogy a science fiction nagy kedvelője és művelője. A szerző 2016-ban az Isȧ, por ës homou című novellájáért megkapta a hazai SF-irodalom legrangosabb kitüntetését, a Zsoldos Péter-díjat. Kiadónk ezen alkalomból jelenteti meg Böszörményi Gyula első science fiction novellagyűjteményét.

Bölcsesség, szellem, mély érzések.

Olvassa mindenki, még ha azt hiszi is, hogy nem szereti a sci-fit. Te is, kedves Olvasó! Meg fogsz lepődni.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Sci-fi":

Leave a Reply