Letöltés könyv Műfajok, stílusok, szubkultúrák pdf, epub és mobi

By | 2019-12-26

Ignácz Ádám - Műfajok, stílusok, szubkultúrák

Letöltés könyvet Műfajok, stílusok, szubkultúrák pdf, epub és mobi

Műfajok, stílusok, szubkultúrák.pdf
Műfajok, stílusok, szubkultúrák.epub
Műfajok, stílusok, szubkultúrák.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Műfajok, stílusok, szubkultúrák.pdf, Műfajok, stílusok, szubkultúrák.epub. Műfajok, stílusok, szubkultúrák.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Műfajok, stílusok, szubkultúrák pdf, epub, mobi

Töltse le a Műfajok, stílusok, szubkultúrák könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Műfajok, stílusok, szubkultúrák könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Műfajok, stílusok, szubkultúrák pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Műfajok, stílusok, szubkultúrák könyvet.

Miről szól Műfajok, stílusok, szubkultúrák könyv?

Műfajok, stílusok, szubkultúrák leírása

A kötetben található tizenhárom tanulmány a magyar populáris zenéről szól. Ám téved az olvasó, ha úgy gondolja, hogy ezzel meghatároztuk az írások tárgyát. Hiszen a kutatók számára éppoly érdekesek lehetnek egy kuplé vagy operett különféle alakváltozatai, az operett-éneklés 20. század eleji előadásmódja vagy az éttermi cigányzene sajátos hagyománya, a kommunista kultúrpolitika viszonya az operetthez vagy a rockzenéhez, a beat-korszak magyar együtteseinek kapcsolódása a nyugati mintákhoz vagy a klasszikus zenéhez, egy meghatározott együttes (az Orfeo zenekar) vagy szórakozóhely (a Fekete Lyuk) története, egy legendás alternatív zenész (Vig Mihály) filmzenei munkássága, vagy éppen olyan elméleti kérdések, mint az alternatív zene fogalma a hazai diskurzusban, illetve a zenei technológiákban rejlő kulturális implikációk. A szerzők módszere, érdeklődési köre és intellektuális háttere igen különböző, muzikológusok, társadalom- és politikatörténészek, gyakorló zenészek egyaránt találhatók köztük. De közös bennük a szellemi kíváncsiság, amely témájukhoz köti őket. A tanulmányok különös fénytörésben mutatják Magyarország 20. századi történetét az Osztrák-Magyar Monarchia idejétől a Horthy-, Rákosi- és Kádár-korszakon át egészen napjainkig, s képet adnak arról, hogy mi mindenre vonatkozott, s kulturális életünkben milyen fontos szerepet játszott az a fogalom, amit összefoglalóan úgy nevezünk, hogy populáris zene.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Művészet":

Leave a Reply