Letöltés könyv Mennyország és pokol pdf, epub és mobi

By | 2019-12-25

Martin Pöppel - Mennyország és pokol

Letöltés könyvet Mennyország és pokol pdf, epub és mobi

Mennyország és pokol.pdf
Mennyország és pokol.epub
Mennyország és pokol.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Mennyország és pokol.pdf, Mennyország és pokol.epub. Mennyország és pokol.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Mennyország és pokol pdf, epub, mobi

Töltse le a Mennyország és pokol könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Mennyország és pokol könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Mennyország és pokol pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Mennyország és pokol könyvet.

Miről szól Mennyország és pokol könyv?

Mennyország és pokol leírása

A könyv 1933-tól 1945-ig a II. világháború végéig mutatja be egy német ejtőernyős életét, küzdelmeit. Martin Pöppel önként jelentkezett a formálódó új fegyvernemhez, mert úgy gondolta önkéntesként négy év helyett csupán két évig kell szolgálnia. Önéletrajzában Pöppel részletesen bemutatja az ejtőernyős-alapkiképzés körülményeit és a későbbi legjelentősebb német légideszant-hadműveleteket. (1939: Lengyelország, 1940: Hollandia és Narvik, 1941: Kréta, 1941/1942/1943: Oroszország, 1943: Szicília és Dél-Olaszország, 1944: Normandia, 1944/1945: Hollandia/Alsó-Rajna vidéke.) Pöppel a Rajnánál fejezte be háborús szolgálatát, amikor a 6. ejtőernyős-hadosztály fogságába esett. Angliában töltötte hadifogságát, ahonnan 1945-ben tért haza.
A könyv lapjain végigkísérhetjük egy német ejtőernyős mindennapjait, s azt, hogy a buzgó, vakmerő, önelégült újonc miként érik megfontolt, bátor, felelősségteljes parancsnokká, majd a háború végére fásult, kiábrándult veteránná, akinek az a legfontosabb, hogy emberei biztonságban hazakerüljenek.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Történelmi":

Leave a Reply