Letöltés könyv Menni vagy meghalni – Hangoskönyv pdf, epub és mobi

By | 2019-12-23

Rejtő Jenő - Menni vagy meghalni - Hangoskönyv

Letöltés könyvet Menni vagy meghalni – Hangoskönyv pdf, epub és mobi

Menni vagy meghalni – Hangoskönyv.pdf
Menni vagy meghalni – Hangoskönyv.epub
Menni vagy meghalni – Hangoskönyv.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Menni vagy meghalni – Hangoskönyv.pdf, Menni vagy meghalni – Hangoskönyv.epub. Menni vagy meghalni – Hangoskönyv.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Menni vagy meghalni – Hangoskönyv pdf, epub, mobi

Töltse le a Menni vagy meghalni – Hangoskönyv könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Menni vagy meghalni – Hangoskönyv könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Menni vagy meghalni – Hangoskönyv pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Menni vagy meghalni – Hangoskönyv könyvet.

Miről szól Menni vagy meghalni – Hangoskönyv könyv?

Menni vagy meghalni – Hangoskönyv leírása

A kiadvány leírása:

A keménytábla-borítós kiadványban a hangoskönyvet tartalmazó CD átlátszó tálcán helyezkedik el.

A kötet 24 oldalán részlet olvasható Matuscsák Tamás Rejtő Jenő elveszett naplója című életregényéből. A mű úgy mutatja be Rejtő életének és korának eseményeit, mintha az író egyes szám első személyben vezetné naplóját kamaszkorától haláláig. A 20 kötetes sorozatban közreadott részletek időrendben tartalmazzák a Noran Libro Kiadónál 2016-ban megjelent mű szövegének túlnyomó részét.

A második oldalon található QR-kód segítségével Ön ingyen letöltheti okostelefonjára vagy tabletjére a hangfelvétel alapjául szolgáló Rejtő-regényt elektronikus könyv formájában, a Magyar Elektronikus Könyvtárból.

Egy oldalon a Quattrocento Kiadó által 2012-ben kiadott Rejtő lexikon szócikkeiből válogatott részletek mutatják be A Piszkos Fred közbelép főbb szereplőit, az utolsó oldalon pedig a hangfelvétel részletes tartalomjegyzéke olvasható.

(A hangfelvétel a Kossuth Kiadó és a Mojzer Kiadó által 2010-ben kiadott, nyolc órás, mp3 formátumú hangoskönyv változatlan kiadása.)

 

 

Tartalom:

Észak-Afrika, Marrakesh. Egy maroknyi elszánt légionárius vakmerően megszökik, miután végeznek a francia gyarmattartók ellenségével, a rejtőzködő Muhat bejjel, és elrabolják vagyonát. Rettenetes útjuk a Szaharán át a Kongó-vidéki őserdőkben ér drámai véget. Évekkel később, Londonban Connor főfelügyelő és Mackenzie kapitány különös gyilkosságsorozat ügyében nyomoz. A szálak egykori légionáriusokhoz vezetnek, és előlépnek a múltbéli dráma szereplői, akiknek sorsát a háttérből egy hétpróbás nemzetközi kém irányítja. Az izgalmas regényben Rejtő krimiírói tehetségét csillogtatja.

Galambos Péter előadásában.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Hangoskönyv":

Leave a Reply