Letöltés könyv Meggyőzés befolyásolás megnyerés az üzleti életben pdf, epub és mobi

By | 2019-12-30

Miklovicz Norbert - Meggyőzés befolyásolás megnyerés az üzleti életben

Letöltés könyvet Meggyőzés befolyásolás megnyerés az üzleti életben pdf, epub és mobi

 • Bagolyvár Könyvkiadó
 • Gazdasági, közéleti, politikai
 • 270 oldal
 • Kötés:
 • ISBN: 9789630880671
 • Cikkszám: 1032748
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:

Meggyőzés befolyásolás megnyerés az üzleti életben.pdf
Meggyőzés befolyásolás megnyerés az üzleti életben.epub
Meggyőzés befolyásolás megnyerés az üzleti életben.mobi

A könyv letöltésének részletei

 • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
 • Fájlnév: Meggyőzés befolyásolás megnyerés az üzleti életben.pdf, Meggyőzés befolyásolás megnyerés az üzleti életben.epub. Meggyőzés befolyásolás megnyerés az üzleti életben.mobi
 • Feltételek: ingyen
 • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Meggyőzés befolyásolás megnyerés az üzleti életben pdf, epub, mobi

Töltse le a Meggyőzés befolyásolás megnyerés az üzleti életben könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Meggyőzés befolyásolás megnyerés az üzleti életben könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Meggyőzés befolyásolás megnyerés az üzleti életben pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Meggyőzés befolyásolás megnyerés az üzleti életben könyvet.

Miről szól Meggyőzés befolyásolás megnyerés az üzleti életben könyv?

Meggyőzés befolyásolás megnyerés az üzleti életben leírása

Tudod, hogy napjainkban a marketingeszközök ismerete már nem jelent piaci előnyt?

A cégvezetőnek, a marketing-döntéshozónak ma már azt kell tudnia, hogy melyik eszközt milyen módon használja a másik fél meggyőzése érdekében.

Tartalmi komplexitását tekintve ez egy kézikönyv, mely sokéves hiányt pótol. Legyen az asztalodon, hogy naponta használhasd! Eddig eltitkolt trükkök és praktikák először magyar nyelven magyar esettanulmányokkal, az üzleti élet minden szituációjára. Testbeszéd, elektronikus, telefonos vagy szóbeli kommunikáció, tárgyalástechnika, offline-online hirdetések, weboldal- és internetes értékesítés hatékonyságnövelés.

Vajon gyorsabban elolvasod, mint a konkurensed?

Kinek ajánljuk a könyvet?

– cégvezetőknek

– döntéshozóknak

– marketingeseknek

– vállalkozóknak

– tanácsadóknak

– hallgatóknak

Mit ad a könyv neked?

A könyv elolvasásával megismered a legújabb, leghatékonyabb meggyőzési-, megnyerési technikákat, amit a világ legsikeresebb értékesítői alkalmaznak. Képes leszel kontrollálni a tárgyalásaidat és értékesítéseid sikeres lezárásait. Sok tipp, tanács és gyakorlat vár arra, hogy felfedezd.

Vélemények

"Miklovicz Norbert első könyve a marketing és az értékesítés modern magyar enciklopédiája. Tömören minden olyan régi és új szociálpszichológiai ismeret benne van, amelyikre egy marketingesnek, értékesítőnek vagy cégvezetőnek szüksége lehet. Ha biztosak szeretnénk lenni a dolgunkban – mielőtt kimegy egy reklámüzenet –, érdemes mintegy ellenőrző listaként felütni ezt a könyvet, hogy ne rontsunk el semmit. Ha pedig kifogytunk az ötletekből, esetleg valami nem akar működni, akkor ebből a könyvből kaphatunk új, kreatív, általunk eddig nem használt megoldást. A könyv külön erőssége a hazai való életből merített sok példa."

Polló László szervezetfejlesztési tanácsadó, Lilium Konzultáns Kft.

"Norbi egy hihetetlenül erős és ütős eszköztárat állított össze, amelynek alkalmazásával egy mai vállalkozó megtöbbszörözheti a kommunikációja és marketingje hatékonyságát. A példák és az esettanulmányok konkrétabbakká teszik az eszközöket, és segítenek abban, hogy ezeket a saját cégünkben megvalósítsuk. Ajánlom minden tanulni vágyó vállalkozónak!"

Kozák Mihály főszerkesztő

Miklovicz Norbert marketingstratéga, az üzleti meggyőzési technikák magyarországi specialistája.
A Marketing112 kkv-marketingügynökség tulajdonosa, marketingszakértő. Az Akadémia112 kkv oktatási rendszer alapítója, a Business112 kkv-vezetőknek, -döntéshozóknak szóló üzleti portál főszerkesztője.

Publikációi rendszeresen megjelennek a hazai szakmai sajtóban, konferenciák érdemi előadója, és szakmai tréningjei minden hónapban telt házat vonzanak.

Ügynöksége kis- és középvállalkozások marketingterveit, marketingstratégiáit alkotja és valósítja meg. Ügyfelei hazai és külföldi kis- és középvállalkozások, de ügynökségekkel is együtt dolgozik. Gyakran kérik véleményét kkv-k üzleti és marketing témáival kapcsolatban gazdasági tévéműsorok, rádiók.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Gazdasági, közéleti, politikai":

Leave a Reply