Letöltés könyv Még mindig rólad álmodom pdf, epub és mobi

By | 2019-12-23

Tomor Anita - Még mindig rólad álmodom

Letöltés könyvet Még mindig rólad álmodom pdf, epub és mobi

 • Pyrus Kiadó
 • Regény
 • Kötés: puhatáblás
 • ISBN: 9786158048286
 • Cikkszám: 1063186
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:

Még mindig rólad álmodom.pdf
Még mindig rólad álmodom.epub
Még mindig rólad álmodom.mobi

A könyv letöltésének részletei

 • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
 • Fájlnév: Még mindig rólad álmodom.pdf, Még mindig rólad álmodom.epub. Még mindig rólad álmodom.mobi
 • Feltételek: ingyen
 • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Még mindig rólad álmodom pdf, epub, mobi

Töltse le a Még mindig rólad álmodom könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Még mindig rólad álmodom könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Még mindig rólad álmodom pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Még mindig rólad álmodom könyvet.

Miről szól Még mindig rólad álmodom könyv?

Még mindig rólad álmodom leírása

Mit kezdesz az életeddel, ha egy nap felébredsz, és minden, amiről azt hitted, a valóság, arról egyszer csak kiderül, hogy csupán egy álom volt?

Liv egy hajón ébred, és úgy érzi, napok, sőt hetek teltek el egyetlen éjszaka alatt. Tisztán emlékszik az álmára: Kambodzsára, a régészkedésre, a különleges világra, ahol megannyi kalandban volt része, és ahol igazán beleszeretett Davidbe, a pasiba, aki mellett most felébredt. David azonban nem emlékszik arra, hogy milyen veszélyes kalandokban vettek részt együtt, és arra sem, hogy az életét adta volna a lányért, hogy megmentse.

Aztán különös dolgok kezdenek történni. David elmegy, Livnek pedig indul a gépe Kambodzsába. Ázsiába érkezve Livre egyre gyakrabban tör rá déja vu érzés, minden olyan ismerősnek tűnik számára, minden olyan, mintha már megtörtént volna egyszer. Csak David nincs ott vele. Livet nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy valami nem stimmel, és keresni, kutatni kezd Angkor romjai között, míg utat nem talál egy másik világba, ahol álmában járt már egyszer. Méghozzá Daviddel. Innentől kezdve egy újabb kaland veszi kezdetét. Vajon Liv és David újra egymásra találnak? Vajon a hazugságok és a titkok megváltoztatják az érzéseiket?

A nagy sikerű Álmodtam már rólad című regény folytatása megérkezett! Tomor Anita, a Helló újra, kedves exem! és a Nyolc éjszaka szerzője újra elkalauzol minket Kambodzsába, és egy olyan világba, ahol bármi megtörténhet.
Meglepetésekkel teli, szenzációsan jól felépített történetet kapunk, oly sok izgalommal, szerelemmel és szenvedéllyel fűszerezve, amely egész egyszerűen lebilincseli az olvasót.
Ez a könyv garantáltan rabul ejt!

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Regény":

Leave a Reply