Letöltés könyv Még egy nő pdf, epub és mobi

By | 2019-12-31

Pataki Éva - Még egy nő

Letöltés könyvet Még egy nő pdf, epub és mobi

Még egy nő.pdf
Még egy nő.epub
Még egy nő.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Még egy nő.pdf, Még egy nő.epub. Még egy nő.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Még egy nő pdf, epub, mobi

Töltse le a Még egy nő könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Még egy nő könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Még egy nő pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Még egy nő könyvet.

Miről szól Még egy nő könyv?

Még egy nő leírása

Szerelem, szeretet, hűség. Féltékenység és csalárdság, ami krimibe hajló zaklatásban tetőzik. Belezuhanni egy érzelmi szakadékba – aztán kimászni belőle, ha tudunk… Lehet-e nyugvópont a nemek presztízsharcában?
Mitől válnak a könyvben sziporkázóan elevenné, egyedivé az ezerszer és ezerféleképpen megírt élethelyzetek, hétköznapi kapcsolattörténetek? Talán attól, hogy a tartós szerelmek, a házasságok rutinja és a futó kalandok pezsdítő elevensége, olykor csak apró csípésként fel-felviszkető hólyagocskái között ott rejlik benne mindaz, ami egy férfi és egy nő között megtörténhet, ha egymásba gabalyodnak. És ezt üdén ellenpontozzák a barátnők: néha erkölcsprédikációba hajló, óvó intelmeik, máskor helyeslő szurkolásuk végigkíséri a "hősnő" szerelmi bonyodalmait, miközben maguk is küzdenek saját démonaikkal.
Nagyon őszinte beszéd egy mélyen megélt női világról – gördülékeny, szelíd humorú, érzékeny, szomorkásan is vidám.
Nem lehet véletlen, hogy Pataki Éva az Athenaeum Kiadó legnépszerűbb, legolvasottabb szerzőinek egyike. Első könyvének átdolgozott, felújított kiadása igazi meglepetés az olvasóknak, mert semmit nem avult az idők folyamán, sőt…

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Regény":

Leave a Reply