Letöltés könyv Macskákkal suttogó pdf, epub és mobi

By | 2019-12-30

Mieshelle Nagelschneider - Macskákkal suttogó

Letöltés könyvet Macskákkal suttogó pdf, epub és mobi

Macskákkal suttogó.pdf
Macskákkal suttogó.epub
Macskákkal suttogó.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Macskákkal suttogó.pdf, Macskákkal suttogó.epub. Macskákkal suttogó.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Macskákkal suttogó pdf, epub, mobi

Töltse le a Macskákkal suttogó könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Macskákkal suttogó könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Macskákkal suttogó pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Macskákkal suttogó könyvet.

Miről szól Macskákkal suttogó könyv?

Macskákkal suttogó leírása

A macskád a világ legédesebb élőlénye – lenne, ha nem kergetne nap nap után az őrületbe. Ha nem spriccelné tele a lakást. Ha nem a bútorokat használná kaparófának. Ha nem piszkítana következetesen az alomtálca mellé. Ha nem vetné magát rajtaütésszerűen a kezedre vagy a lábadra, hogy aztán napokig borogathasd a sérüléseket, és nem rágna meg mindent, ami csak az útjába kerül, a pulóvertől a szobanövényig. Valld be: időnként megfordul a fejedben, hogy meg kellene szabadulnod tőle. Hiszen a macskák még hírből sem ismerik a következetességet, és amúgy is képtelenség hatni rájuk, nem igaz?

Mieshelle Nagelschneider, a világ egyik legkiválóbb cicaszakértője most bebizonyítja, hogy tévedsz! Ismerd meg bundás kis barátod titokzatos és izgalmas világát, és hamarosan a legidegtépőbb magatartási problémákat is képes leszel megváltoztatni! Belefáradtál a hiábavaló fegyelmezésbe? Szeretnéd, hogy a cicád jobb étvággyal falatozzon, ne rezzenjen össze minden apró neszre, és a többi cirmossal is jól kijöjjön? A Macskákkal suttogó nemcsak abban segít, hogy felfedezd kedvenced viselkedésének rejtett mozgatórugóit, de praktikus és működő tanácsokkal lát el, hogy a világ legédesebb élőlénye valóban egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessen – veled együtt.

Mieshelle Nagelschneider Amerika egyik legelismertebb és legkeresettebb macskaszakértője. Az általa alapított The Cat Behavior Clinic 1999 óta a világ minden tájáról fogadja a problémás cicák gazdáit, de még állatorvosok is fel szokták keresni megoldhatatlannak tűnő esetekkel. Mieshelle családjával és kilenc háziállatukkal − hat macskával, két kutyával és egy varánusszal − az Oregon állambeli Portlandban él.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Hobbi, szabadidő":

Leave a Reply