Letöltés könyv Macskák – fajták és gondozásuk pdf, epub és mobi

By | 2019-12-30

Alan Edwards - Macskák - fajták és gondozásuk

Letöltés könyvet Macskák – fajták és gondozásuk pdf, epub és mobi

Macskák – fajták és gondozásuk.pdf
Macskák – fajták és gondozásuk.epub
Macskák – fajták és gondozásuk.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Macskák – fajták és gondozásuk.pdf, Macskák – fajták és gondozásuk.epub. Macskák – fajták és gondozásuk.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Macskák – fajták és gondozásuk pdf, epub, mobi

Töltse le a Macskák – fajták és gondozásuk könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Macskák – fajták és gondozásuk könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Macskák – fajták és gondozásuk pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Macskák – fajták és gondozásuk könyvet.

Miről szól Macskák – fajták és gondozásuk könyv?

Macskák – fajták és gondozásuk leírása

Ez az átfogó, képes macskaenciklopédia minden részletre kiterjedő, remek ismertetője a világ ismert macskafajtáinak; az egzotikus hosszú szőrű perzsától a ritka, szőrtelen szfinxen, az örökké népszerű rövid szőrűn és a farkatlan manxon át a legritkább fajtákig, mint például a szingapúri, az ocelotmacska, a bengáli és a japán csonkafarkú.
A kötet gazdagon illusztrált szaktanácsokat ad a macskák gondozására vonatkozóan. Hasznos útmutatókat találunk az állat kiválasztásával, gondozásával, etetésével, tenyésztésével, és az egészségvédelemmel kapcsolatban, valamint a legújabb kutatásokkal összhangban álló, az egyes macskafajtákra vonatkozó legkorszerűbb információkat is tartalmazza.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Termékeink":

Leave a Reply