Letöltés könyv M.A.S.H – Regény három katonaorvosról pdf, epub és mobi

By | 2019-12-26

Richard Hooker - M.A.S.H - Regény három katonaorvosról

Letöltés könyvet M.A.S.H – Regény három katonaorvosról pdf, epub és mobi

M.A.S.H – Regény három katonaorvosról.pdf
M.A.S.H – Regény három katonaorvosról.epub
M.A.S.H – Regény három katonaorvosról.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: M.A.S.H – Regény három katonaorvosról.pdf, M.A.S.H – Regény három katonaorvosról.epub. M.A.S.H – Regény három katonaorvosról.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

M.A.S.H – Regény három katonaorvosról pdf, epub, mobi

Töltse le a M.A.S.H – Regény három katonaorvosról könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a M.A.S.H – Regény három katonaorvosról könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

M.A.S.H – Regény három katonaorvosról pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a M.A.S.H – Regény három katonaorvosról könyvet.

Miről szól M.A.S.H – Regény három katonaorvosról könyv?

M.A.S.H – Regény három katonaorvosról leírása

A nagy sikerű film és tévésorozat előtt eredetileg ez a regény keltette életre a frontkórház illusztris tagjait, köztük az olyan halhatatlan amerikai hősöket, mint Sólyomszem Pierce, Égő Ajak Houlihan, Radar O’Reilly, Csapdle John.

Akik a koreai háború alatt a frontkórházakban dolgoztak, képzett, elszánt és a kimerülésig hajtott emberek voltak. Mindenekfelett pedig fiatalok, túl fiatalok ahhoz, hogy azt csinálják, amit csinálniuk kellett.

Ismerkedjen meg a sárban futó hősökkel és a földön futó elmebetegekkel, akik a koreai háborúban harcoltak, élje át a martinis reggeleket és a maratoni bolondozásokat, valamint azt a különleges focimeccset, amire a film minden nézője emlékszik.

Itt kezdődött minden, ez a regény indította el a MASH legendát.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Regény":

Leave a Reply