Letöltés könyv Logisztikai döntések – fókuszban a disztribúció pdf, epub és mobi

By | 2019-12-23

Gelei Andrea - Logisztikai döntések - fókuszban a disztribúció

Letöltés könyvet Logisztikai döntések – fókuszban a disztribúció pdf, epub és mobi

Logisztikai döntések – fókuszban a disztribúció.pdf
Logisztikai döntések – fókuszban a disztribúció.epub
Logisztikai döntések – fókuszban a disztribúció.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Logisztikai döntések – fókuszban a disztribúció.pdf, Logisztikai döntések – fókuszban a disztribúció.epub. Logisztikai döntések – fókuszban a disztribúció.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Logisztikai döntések – fókuszban a disztribúció pdf, epub, mobi

Töltse le a Logisztikai döntések – fókuszban a disztribúció könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Logisztikai döntések – fókuszban a disztribúció könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Logisztikai döntések – fókuszban a disztribúció pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Logisztikai döntések – fókuszban a disztribúció könyvet.

Miről szól Logisztikai döntések – fókuszban a disztribúció könyv?

Logisztikai döntések – fókuszban a disztribúció leírása

Hiánypótló szakkönyvet tart a kezében az olvasó egy gyorsan fejlődő szakterületről, a disztribúciós logisztikáról. Különösen aktuálissá teszi a művet, hogy a stratégiai, az irányítási döntésekre, ezek szakmai megalapozására helyezi a hangsúlyt. Végső soron tehát a versenyképesség javítására, a gyors ütemben átrendeződő világgazdaság e meghatározó tényezőjére.
Jól szerkesztett szakmai munkáról van szó, mely az átfogó elméleti és gyakorlati ismeretek mellett számos esettanulmány és interaktív háttéranyag segítségével teszi a könyvet változatossá és alkalmazhatóvá annak tudásanyagát.
Mind a gyakorlati szakemberek, mind a tanulmányaikat folytatók számára jól használható, értékes mű született.
Radó András
vezérigazgató-helyettes
Richter Gedeon Nyrt.

A könyv kiválóan szemlélteti, hogy a disztribúciós logisztika mikor nő túl egyszerű kiszolgáló funkcióján, és mikor válik igazi stratégiai szereplővé. Elolvasása azzal az előnnyel is jár, hogy közben modern üzleti szemlélet épül fel bennünk, a sok példán keresztül pedig jobban megismerhetjük a gazdaság szereplőit.
Vörös József
az MTA levelező tagja
tanszékvezető egyetemi tanár
Pécsi Tudományegyetem

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Gazdasági, közéleti, politikai":

Leave a Reply