Letöltés könyv LOGICO Primo 3215 – Élet a farmon pdf, epub és mobi

By | 2019-12-24

Sabine Lilienthal - LOGICO Primo 3215 - Élet a farmon

Letöltés könyvet LOGICO Primo 3215 – Élet a farmon pdf, epub és mobi

LOGICO Primo 3215 – Élet a farmon.pdf
LOGICO Primo 3215 – Élet a farmon.epub
LOGICO Primo 3215 – Élet a farmon.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: LOGICO Primo 3215 – Élet a farmon.pdf, LOGICO Primo 3215 – Élet a farmon.epub. LOGICO Primo 3215 – Élet a farmon.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

LOGICO Primo 3215 – Élet a farmon pdf, epub, mobi

Töltse le a LOGICO Primo 3215 – Élet a farmon könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a LOGICO Primo 3215 – Élet a farmon könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

LOGICO Primo 3215 – Élet a farmon pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a LOGICO Primo 3215 – Élet a farmon könyvet.

Miről szól LOGICO Primo 3215 – Élet a farmon könyv?

LOGICO Primo 3215 – Élet a farmon leírása

5 éves kortól ajánljuk.

A LOGICO PRIMO innovatív tanulójáték – az óvodások napirendjébe beépíthetően – a következő területek fejlesztéséhez kínál játékos gyakorlatokat: érzékelés, koncentráció, mennyiségek és színek ismerete, térbeli tájékozódás, nyelvi kifejezésmód, tárgyi információk, valamint hozzárendelések és analógiaképzés révén logikai összefüggések keresése. 
Az Élet a farmon az alábbi témákat dolgozza fel: főfogalmak, logikai összefüggések, forma-terület-pozíció, mennyiségek felismerése 1-6-ig.

A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz.

A kártyák a PRIMO kerettel együtt használhatóak. A keret könnyen kezelhető, fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt. A kerethez rögzített korongok tologatásával bejelölhető a helyes megoldás. A kartonlapokra így nem kell írni, újra és újra felhasználhatóak. A korong tologatása a kötött pályán kiválóan alkalmas az írás előkészítéshez.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Gyermek és ifjúsági":

Leave a Reply