Letöltés könyv Láthatatlan híd pdf, epub és mobi

By | 2019-12-26

Julie Orringer - Láthatatlan híd

Letöltés könyvet Láthatatlan híd pdf, epub és mobi

 • Libri Könyvkiadó Kft
 • Szépirodalom
 • 608 oldal
 • Kötés: puhatáblás ragasztott
 • ISBN: 9789633103944
 • Cikkszám: 1029260
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:

Láthatatlan híd.pdf
Láthatatlan híd.epub
Láthatatlan híd.mobi

A könyv letöltésének részletei

 • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
 • Fájlnév: Láthatatlan híd.pdf, Láthatatlan híd.epub. Láthatatlan híd.mobi
 • Feltételek: ingyen
 • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Láthatatlan híd pdf, epub, mobi

Töltse le a Láthatatlan híd könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Láthatatlan híd könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Láthatatlan híd pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Láthatatlan híd könyvet.

Miről szól Láthatatlan híd könyv?

Láthatatlan híd leírása

András építészhallgatóként éppoly hirtelen csöppen a 30-as évek Párizsi bohéméletébe, amilyen önkéntelenül ragadja később magával a századközép világégése, hogy munkatáborról munkatáborra sodródva, küszködve kapaszkodjon az egyetlen szerelembe: élete legnagyobb ajándékába. Klára még szinte gyermek, mikor az erősödő szélsőséges eszmék Magyarországáról – saját sorstragédiája után – Párizsba kénytelen menekülni, egyik pillanatról a másikra felnőtté válva, hogy ott megismerje Andrást, és életük egymáséba gubancolódjon . Tamás és Ibolya a háború gyermekei; miközben szüleik a földi poklokkal csatáznak értük és egymásért, mindnyájuk túléléséért, ők olyan emlékekre tesznek szert, melyek generációk sorsában hagynak kitörölhetetlen nyomot, amit nem moshat el sem az óceánnyi távolság, sem a részvétlen idő .
Julie Orringer regénye, a Láthatatlan híd magával sodor és felkavar, kétségbe ejt és megvigasztal, elveszi és visszaadja az életbe és az emberségbe vetett hitünket. Arról mesél, amiről csak a fontos könyvek tudnak: hogy minden ember egyedi és megismételhetetlen és szükségünk van valakire a boldogsághoz és a boldoguláshoz. " Üdvrivalgás tört ki a tisztképzősök soraiban. A tábornok megvárta, míg alábbhagyott. Ne feledjék mondta, maguk Magyarországért harcolnak, Magyarországért, és senki másért. A németek a szövetségeseink, de nem parancsolnak nekünk. Az ő útjuk nem a mi utunk. A magyarok nem árja nép. A németek elmaradott népnek tekintenek bennünket. Barbár a vérünk, vadak az eszméink. Nem vagyunk hajlandók elfogadni a totális diktatúrát. Nem akarjuk deportálni a zsidókat meg a cigányokat. Ragaszkodunk a különleges nyelvünkhöz. A győzelemért harcolunk, és nem a hősi halálért."
"Több mint egy éve olvastam Julie Orringer megrázó, nagy erejű, vizuálisan is sodró remekművét. Az ilyen súlyú könyvekre mondják, hogy letehetetlen nagy regény. Vártam, hogy egy magyar kiadó rátaláljon és beleszeressen. Megtörtént. Hála érte." – ( Koltai Lajos, operatőr, filmrendező )

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Szépirodalom":

Leave a Reply