Letöltés könyv Kvantumérintés – A gyógyító erő pdf, epub és mobi

By | 2019-12-30

Richard Gordon - Kvantumérintés - A gyógyító erő

Letöltés könyvet Kvantumérintés – A gyógyító erő pdf, epub és mobi

Kvantumérintés – A gyógyító erő.pdf
Kvantumérintés – A gyógyító erő.epub
Kvantumérintés – A gyógyító erő.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Kvantumérintés – A gyógyító erő.pdf, Kvantumérintés – A gyógyító erő.epub. Kvantumérintés – A gyógyító erő.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Kvantumérintés – A gyógyító erő pdf, epub, mobi

Töltse le a Kvantumérintés – A gyógyító erő könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Kvantumérintés – A gyógyító erő könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Kvantumérintés – A gyógyító erő pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Kvantumérintés – A gyógyító erő könyvet.

Miről szól Kvantumérintés – A gyógyító erő könyv?

Kvantumérintés – A gyógyító erő leírása

A kvantumérintés áttörést jelent a kézrátételes gyógyítás művészetében. Akár pályakezdő vagy ezen a területen, akár szakképzett csontkovácsként, fizikoterapeutaként vagy bármilyen más gyógyítóként tevékenykedsz, a kvantumérintés olyan erőt és új dimenziót ad a munkádhoz, amilyent korábban elképzelni sem tudtál. A módszer egészen egyszerű, ám rendkívül erőteljes. A kvantumérintés nemcsak mélyreható felfedezés, hanem egyben elemi emberi képesség is. A könyvből többek között megtanulhatod, hogyan emeld speciális légzés- és összpontosító technikákkal olyan magasra az energiaszintedet, hogy egy könnyed érintéssel csontokat mozgass a helyükre, vagy megváltoztasd valaki testtartását; hogyan csillapíts fájdalmat, gyulladást; és hogyan gyorsítsd fel a gyógyulási folyamatot. A test pontosan tudja, hogyan gyógyítsa magát, segítőként csupán annyi a dolgunk, hogy energiát juttassunk az érintett területekre. A kvantumérintés számtalan területen és helyzetben alkalmazható. Ilyen például a távgyógyítás, az érzelmi kiegyensúlyozás vagy az állatok gyógyítása. A nyak- és hátfájástól szenvedők számára ez a legbiztonságosabb és leghatékonyabb kezelés.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Életmód":

Leave a Reply