Letöltés könyv Konyha, Sör, Főzés pdf, epub és mobi

By | 2019-12-23

Mucha Attila - Konyha, Sör, Főzés

Letöltés könyvet Konyha, Sör, Főzés pdf, epub és mobi

Konyha, Sör, Főzés.pdf
Konyha, Sör, Főzés.epub
Konyha, Sör, Főzés.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Konyha, Sör, Főzés.pdf, Konyha, Sör, Főzés.epub. Konyha, Sör, Főzés.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Konyha, Sör, Főzés pdf, epub, mobi

Töltse le a Konyha, Sör, Főzés könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Konyha, Sör, Főzés könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Konyha, Sör, Főzés pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Konyha, Sör, Főzés könyvet.

Miről szól Konyha, Sör, Főzés könyv?

Konyha, Sör, Főzés leírása

"Sört főzni a konyhában? Bár kétségtelen, hogy a mai napig elsöprő többségben nagyüzemi sörök készülnek itthon, de a kisüzemi sörök egyre izgalmasabb sokasága mind több sörivó érdeklődését kelti fel, és egyre szaporodik azok száma is, akik otthon, saját lakásukban megpróbálkoznak a főzéssel. Ma már itthon és a környező országokban is beszerezhetőek az alapanyagok és a szükséges berendezések. A témában eddig megjelent művek komoly, szakszerű, talán túlságosan is szakszerű írások, receptekkel, alfasavakkal biológiával és kémiával foglalkoztak, de a jól sikerült sör felett érzett, öröm és az elrontott művelet, a megsavanyodott sör okozta bánat, a sörivó személye nem jelenik meg bennük.
Ezen változtat ez a kiskönyvecske, mely úgy ír az otthoni sörfőzésről, hogy a szerző saját bőrén megtapasztalt sikereit és kudarcait is elmondja az olvasóinak. A meséhez hozzátartoznak a szerző személyes élményei, és a sör iránti érzelmei is, ezért nem maradhatnak ki a kocsmai játékok sem, és ezért került a kötetbe néhány sörkorcsolya receptje. Ezeknek köszönhetően Mucha Attila írásából nemcsak a sörfőzés alapjaival ismerkedhetünk meg, hanem a szerző szoros kapcsolatával könyve tárgyával, az önmaga által főzött sörökkel és mindazzal, ami ehhez hozzátartozik."

Kovács Gábor
sörantropológus

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Gasztronómia":

Leave a Reply